Győzelem a listavezető otthonában

Putnok FC – FC Hatvan
0-1 (0-0)

Gólszerző: Karácsony Dávid (büntetőből)

FC Hatvan: Menczeles I., Nagy Zs., Szabó Sz., Takács B., Czibolya G. (73′ Kanálos P.), Kitl K., Karácsony D., Benkó D. (86′ Burzi A.), Sárossy D. (54′ Bodnár A.), Tarjáni P., Dinka K.

Három játékosunkat kérdeztük a mérkőzésről:

– Végre sikerült három pontot szerezni, ráadásul a listavezető otthonában. Mit gondolsz milyen hatással van ez a győzelem a csapatra?
– Karácsony Dávid: “Minden győzelem pozitív hatással van a csapatra. Nagyon vártuk már, hogy megszakadjon a rossz sorozatunk. Sokat dolgoztunk érte, de most végre kijött a lépés. A bajnokság legjobb csapatát sikerült legyőznünk. Nem volt könnyű mérkőzés, de már a meccs előtt lehetett érezni, hogy itt jó eredményt fogunk elérni. Maximális teljesítményt nyújtott az egész csapat.”

– Előző csapatod ellen kiharcoltad a büntetőt, amely eldöntötte a mérkőzést? Milyen érzések kavarognak benned?
– Bodnár Attila: “Nagyon vártam már ezt a mérkőzést a volt csapatom ellen. Rendkívül jó érzés hogy az általam kiharcolt büntetővel győzött a csapat. Ez a győzelem nagyon sokat jelent a csapatnak de legfőképpen nekem.”

– Mérkőzések óta remek teljesítményt nyújtasz a kapuban és ez a mai napon sem volt másképp. Milyennek láttad az összecsapást? Szerinted meg tudott a mai napon szakadni a rossz széria?
– Menczeles Iván: “A Putnok esélyeshez méltóan végig nyomást helyezett a védelmünkre, sok beadásuk volt, sokat birtokolták a labdát, de a védelmünk rendre tudott tisztázni és kulcs szituációkban még szerencsénk is tudott lenni. Bízom benne, hogy ez a győzelem nagy lökést adhat a csapatnak a továbbiakban, de ugyanilyen szervezetten kell majd játszanunk minden meccsen. Nagyon örülök hogy sikerült végre idegenben meccset nyernünk, főleg egy ilyen nagyon jó csapat ellen!”