Sikeresen zárult az I. Nemzetközi Leány Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna

Sikeresen zárult az I. Nemzetközi Leány Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna. Alább olvasható a korosztályok végeredménye és különdíjasai illetve kis összegző Szabó László női szakágvezetőnktől.

2024. január 27. Délelőtt
U12 végeredmény
1. FTC
2. Eger
3. MTK
4. Nyíregyháza Spartacus FC
5. Astra
6. FC Hatvan
Különdíjasok:
-legjobb játékos-Majoros Hanna Eger SE
-legjobb kapus-Lakatos Emma MTK
-gólkirálynő-Los Lujza FTC

Két csoportban zajlottak az alapszakasz mérkőzései, ezután a helyosztók következtek.
A délelőtti küzdelemsorozatot az FTC nyerte nagy küzdelemben az Eger SE korosztályos csapata ellen. Nagyon jó színvonalú és sportszerű mérkőzéseket láttunk.

Délután
U14 végeredmény
1. Eger
2. Zólyom
3. DEAC
4. Kazincbarcika
5. FC Hatvan KK
6. FC Hatvan KÉK
7. Budapest Honvéd
8. Mezőkövesd
Különdíjasok:
-legjobb játékos-Sárosi Dóra DEAC
-legjobb kapus-Nina Lalikova Zólyom
-gólkirálynő-Csengeri Lili Eger SE

Két négyes csoportban zajlottak a mérkőzések. Az alapszakasz után következtek a helyosztók. A délutáni U14-es tornát az Eger SE nyerte a Zólyom csapatával szemben kiélezett küzdelemben már-már drámai izgalmakkal a végén. A harmadik helyet A DEAC gárdája szerezte meg kitűnő iramú és színvonalú mérkőzésen. Minden csapat tudásához mérten a maximumot nyújtva, sportszerűen szerepelt szombati játéknapunkon.

2024. január 28.
Délelőtt: U16

1. DEAC
2. FC Hatvan
3. Kazincbarcika
4. Jászberény
5. JBudapest Honvéd
6. Mezőkövesd
Különdíjasok:
-legjobb játékos-Monok Anna FC Hatvan
-legjobb kapus-Farkas Emese KBSC
-gólkirálynő-Homovics Zita DEAC

Vasárnap újra nagyszerű színvonalú mérkőzésekkel folytatódott a két napos küzdelemsorozat. A szombati naphoz hasonlóan két hármas csoportban kezdődött az U16-os torna. A helyosztók és a döntő is szuper mérkőzéseket hozott. A harmadik helyet Kazincbarcika csapata nyerte a Jászberény hasonló korú gárdája ellen. A döntőben a DEAC diadalmaskodott az FC Hatvan csapata felett. A DEAC végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel megérdemelten nyerte a 16 évesek kupáját.

Délután
U19
1. DVTK
2. UTE
3. FC Hatvan
4. Kazincbarcika
Különdíjasok:
-legjobb játékos-Soós Réka UTE
-legjobb kapus-Cseszák Vanda FC Hatvan
-gólkirálynő-Kiss Dorina Roxána DVTK

Délután a legnagyobbaknál négy csapat részvételével folytatódott a torna. Változatlanul nagyon jó mérkőzéseket láthattak a kilátogató nézők, családtagok, szülők. A négy csapat körmérkőzéses rendszerben döntötte el a végső helyezéseket. Első lett a DVTK Akadémia csapata, második helyen az UTE csapata végzett, a harmadik helyet saját csapatunk az FC Hatvan szerezte meg, negyedik pedig a Kazincbarcika együttese lett.