Hosszú kihagyás vár Mundi Zoltánra

A tegnapi napon Mundi Zoltán átesett a lábműtéten, most már indulhat neki a rehabilitációs és felépülés.
Válaszolt pár kérdésünkre. Jobbulást kívánunk neki és mihamarabb várjuk vissza a csapatba!

– Legutóbb 2022 november utolsó hétvégéjén léptél pályára mérkőzésen, akkor is le kellett cserélni már az első félidőben. A mostani beavatkozásodnak köze volt-e hozzá avagy még korábbról eredeztethető esetről beszélhetünk?
Valóban sajnos 2022. novemberében léptem utoljára pályára, de már a BVSC elleni mérkőzés előtt is fájdalmaim voltak. Ezen a mérkőzésen jutottam el odáig, hogy ezzel a fájdalommal nem tudok tovább játszani.

– Egész pontosan milyen jellegű műtéten estél át, hogyan sikerült és körülbelül milyen időintervallumot takar a rehabilitációs időszakod?
– A hatvani kórházban Dr. Tóth Róbert Főorvos Úr műtött meg. Egész pontosan egy sarok táji műtétről van szó, úgynevezett Haglund-deformitásról.
Doktor Úr megnyugtatott a műtét után, elmondta jól sikerült a beavatkozás. Jövőhéten varratszedés, és utána indulhat a gyógytorna. Sajnos hosszú időszak lesz, ebben a szezonban már nem fogok tudni pályára lépni. Ezúton is szeretném megköszönni Doktor Úr munkáját, illetve azoknak akik ebben az időszakban támogattak.