Még motiváltabban fognak pályára lépni

Vasárnap 16:30-kor Létavértesen játszanak NB III-as játékosaink a MOL Magyar Kupa 1. fordulójában.

Szerdán Egerben három újonc játékosunk is góllal mutatkozott be, tőlük kérdeztük meg, hogy is érzik magukat és mit adott nekik a gól:

Panyi Attila: “Boldog vagyok természetesen, de van sok minden amin javítanom kell. A következő heteket ezek kijavítására szánom, és hétről hétre egyre jobb formában szeretnék játszani. Szeretném megmutatni a maximális tudásomat a csapattársaimnak illetve a nézőknek is, és sok góllal, gólpasszal szeretném a csapat játékát segíteni.”

Szanku Kristóf: “ Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült gólt/gólokat szereznem! Remélem sikerül minél több találatott elérnem! A legfontosabb viszont az volt, hogy a csapat egy magabiztos győzelemmel tudott hazamenni, ez az ami igazán fontos.”

Sármány Kristóf: “Nagyon jól érzem magam és az előző Hajdúszoboszló elleni meccsre még egy lapáttal rárakott a csapat annak is külön örülök, hogy nagyon sok lehetőségünk volt a gólszerzésre és természetesen óriási erőt ad ez nekünk a folytatásra mind egyénileg és csapat szinten is, szóval így szeretnénk folytatni tovább a következő fordulókban is és fejlődni tovább lépésről lépésre.”