Zoran Spisljak és a felnőtt csapat már nagyon várja az első fordulót

Zoran Spisljak férfi felnőtt csapatunk vezetőedzője értékelte honlapunknak a felkészülést és üzen szurkolóinknak.

“A csapatunk készen áll a bajnokság kezdetére. Kimondottan sokat dolgozott mindenki és minden területen ebben az 5 hetes felkészülési szakaszban, hogy bármelyik NB III-as csapat ellen versenyben tudjunk lenni.
50 edzést és 6 meccset terveztünk és mindet végre is hajtottuk.

Mindenki sokat tanult és fejlődött ebben az időszakban, a játékosok, edzők, és klub többi alkalmazottja, de itt még nincs vége. Nekünk még sokat és okosan kell dogoznunk, hogy a közös és egyéni célokat el tudjuk érni. Továbbra is fejlődnie kell mindenkinek, hogy reális sanszunk legyen arra, hogy sikeresek legyünk. Izgatottan várjuk a bajnoki kezdést.
A keretünk fiatal, 23,4 az átlag életkor.

A csapat izgalmas, bátor, kreatív és ami a legfontosabb, sikeréhes játékosokból van összerakva.
Igaz ez még nem elég arra, hogy hétről hétre sikeresek is legyünk, ehhez még mindenkinek oda kell tenni az óriási nyerő akaratot. Nagyon szervezettnek kell lenünk és maximálisan koncentráltnak egész meccsen. Verbális, folyamatosan jó és minőségi döntéseket kell hoznunk a pályán, sok helyzetkidolgozást és persze gólokat kell rúgnunk, hogy nagyobb esélyünk legyen arra, hogy pontokat tudjunk szerezni.

Nagy potenciál van ebben a játékosállományban azért is bízunk abban, hogy nagyon sok ellenfélt meg foguk lepni.
A játékosok és a stáb is tisztába van azzal, hogy csak magas szintű teljesítmény vihet minket a sikerig.

Az NB III-as bajnokság nagyon kiegyensúlyozott csapatokból áll. Sok meccs nüanszokon fog múlni, azért tartjuk kifejezetten fontosnak azt, hogy csak magas szintű teljesítménnyel és profi szintű mentális hozzáállással lehetünk sikeresek.

Tisztelt Szurkolók!
Nélkületek ezt a kitűzött célt nagyon nehéz lesz elérni, mi csapatként nagy szívvel és örömmel várunk Titeket, mert a jó futball, jó szurkoló nélkül nem létezik. Előre is köszönjük a buzdítást, szurkolást. Minden pozitív szó, melyet a lelátóról kapunk, új energiával tölt fel bennünket. Alig várjuk az újbóli találkozást!

HAJRÁ HATVAN!”