Osztályozók a láthatáron – reflektorfényben felnőtt csapataink

Szombaton a tét a bronzérem és az NB I-es osztályozó!

Szombaton, 15 órától, története eddigi legfontosabb mérkőzését játssza az FC Hatvan női labdarúgó-csapata. A hatvani Népkertben rendezendő találkozó tétje, hogy Szabados György csapata megszerzi-e a bajnoki bronzérmet, életben tartva a reményt arra, hogy a női NB I, azaz a Simple Női Liga 7. (Astra HFC), vagy 8. (Soroksár SC) helyezettje elleni párbajban feljusson az élvonalba. A hatvani futball több, mint százéves történetében először lenne a városnak NB I-es csapata!

A szombat délutáni mérkőzésen a lányok közvetlen vetélytársukat, a DVSC-DEAC-ot fogadják. Jelenleg mindkét csapat 46 pontos a tabellán, de a Loki egy – számára nyerhető – mérkőzéssel kevesebbet játszott. Azaz, a képlet a mieink számára úgy egyszerűsíthető le: ha sikerül megismételni az őszi jó teljesítményt, amellyel Debrecenben 2–0-ra legyőzték a mostani vendégeket, megszerzik a bajnokság bronzérmét és tovább álmodhatnak a nagy célról. Ha nem sikerül győzni, a harmadik hely valószínűleg a Lokié lesz.

Vajon sikerül bebiztosítani az első helyet a férfiaknak?

A női mérkőzés után 17 órától férfi csapatunk a a második Egerszalókot látja vendégül. Amennyiben győzelem vagy döntetlen lesz a pályán elért eredmény, úgy matematikailag is megnyerjük a Heves megyei I. osztályt. És gondolatban készülhetünk az osztályozós mérkőzésekre. A mérkőzésen megszerezhetjük a 100. bajnoki gólunkat. Vajon kié lesz a századikért járó elismerés?

Kérjük a hatvani futballszurkolókat, jöjjenek minél többen a mérkőzésre, segítsék, biztassák a lányokat és srácokat, hogy együtt ünnepelhessünk!

A jegypénztár 14:45-től nyílik, a jegy megvásárlásával két mérkőzés tekinthető meg egy áráért.

58,59, 60!