Súlyosnak tűnő sérülés árán győztek hölgyeink

Női NB II.

Eger SE – FC Hatvan
1–4 (0–1)

Eger, Felsővárosi Sporttelep

Eger SE: Pozsgai – Kalóz, Tóth R., Balogh R., Kovács F., Nagy B., Kovács A., Mátyás (Varga A., 68.), Bíró (Huszár, 78.), Bukta, Malinovszky.
Edző: Vitányi László.

FC Hatvan: Orgoványi – Libertényi, Elek, Krupa, Csutoros, Franka, Janik, Magócs, Gál (Balla, 78.), Holló, Hajdú (Dósa, 45.).
Edző: Szabados György.

Gól: Bíró (47.), ill. Hajdú (15.), Janik (51.), Elek (62.), Csutoros (80.).

Kiállítva: Krupa (22.).

Hajdú Debra térdsérülést szenvedett a mérkőzés 45. percében. Egy ütközés következtében a támaszkodó lába kicsúszott alóla és egy reccsenést hallott. Vizsgálatok várnak rá, de a röntgen szerint törés nincs. Jelenleg otthon lábadozik. Jobbulást Debrának!

Elek Nikoletta a téli átigazolás utolsó napján érkezett vissza hozzánk a Vasas Kubala Akadémia csapatától. Megkérdeztük milyen volt rögtön góllal debütálnia régi-új állomáshelyén:
– Nagyon úgy álltam hozzá a játékhoz hogy bizonyítani tudjam, hogy erősítés lehetek a csapatnak, hatalmas bizalmat kaptam, hogy kezdőként térhettem vissza, ez is plusz löketet adott ahhoz, hogy próbáljam kihozni magamból a maximumot. Ezt egy góllal sikerült meghálálnom, ami motiváció számomra ahhoz hogy jobb és jobb játékkal próbáljam segíteni a csapatot. A továbbiakban is azon leszek, hogy én is kivegyem a részemet a munkából és segítsem a csapatunkat eljuttatni a kitűzött célhoz.