Túl az utolsó mérkőzésen

KISVÁRDA II.–FC HATVAN 2–0 (0–0)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, zárt kapuk mögött. V.: Horváth Máté (Gordos Á., Chikán).

KISVÁRDA: Odincov – Czene, Vass O., Králik, Sikorszki, Avetiszjan (Bíró R., 83.), Szentes D. (Szavcsenko, 78.), Gosztonyi (Himics, 59.), Czérna (Mihalik, 83.), Horváth Z. Edző: Kocsis János

HATVAN: Cellár – Juhász Gy., Bárkányi, Czibolya (Sárosi, 89.), Szabó R., Gál (Karácsony, 89.), Virág, Katona R. (Purzsa, 67.), Markos, Fellner (Simon M., 89.), Labát. Edző: Gabala Krisztián.

GÓL: Horváth Z. (63. – 11-esből, 81.).

GABALA KRISZTIÁN: – Ebben a mérkőzésben benne volt az egész tavaszunk. Nem a mai napon búcsúztunk a harmadik ligától, ez sajnos már régen megtörtént. A csapat ezer sebből vérzett tavasszal, ennek ellenére sikeresebbek voltunk, mint ősszel, de így is elvéreztünk. A hatvani futball beteg, amelyet nem ápolni, kezelni, hanem meggyógyítani kellene. Köszönöm a hatvani emberek pozitív hozzáállását, és a hatvani futballért dolgozók mindennapos segítséget.

KOCSIS JÁNOS: – Az első félidő ugyan nem sikerült jól, de az akkor történtek is kellettek ahhoz, hogy szünet után az ellenfél fölé kerekedjünk. A Hatvan talán elfáradt az általa diktált iramban, ezt kihasználva a második félidőben több helyzetet alakítottunk ki, és el tudtuk dönteni a meccset. Kevesen hittek abban, hogy elérhetjük az ötödik helyet, de én tudom, hogy a csapat alaposan megdolgozott ezért. (kisvardafc.hu)