545 nap után újra a pályán

Ács Ádám 545 nap után lépett újra pályára vasárnap az SBTC ellen. Ádám 2019.09.15-én a Gyöngyösi AK ellen szerzett elülső keresztszalag szakadást plusz belső oldalszalag részleges szakadást.

-Milyen érzés volt 545 nap után újra tétmérkőzésen pályára lépni?
– Nagyon izgatottan vártam már, hogy újra pályára léphessek ennyi idő után. Úgy alakult, hogy az első meccsem egy komoly téttel bíró összecsapás lett, ami nekem is plusz motivációt adott. Szerettem volna bizonyítani, hogy segítségére tudok lenni a csapatnak a közös céljaink elérésében. Nagyon elszántan léptem pályára és úgy érzem minden jól ment amíg sérülés miatt le nem kellett cserélni. Bár újra megsérültem, de sikerült megnyernünk a meccset és fontos 3 pontot szereztünk ami enyhíti a fájdalmam.

– Egy rossz mozdulatot követően sajnos újra megsérültél. Mi a diagnózis, mikor láthatunk újra a pályán?
– A combom felső részén részlegesen megszakadt az izom. Pontos időt, hogy mikor tudok újra pályára lépni nem tudok mondani.Egyelőre még 2 hetet pihennem kell és utána kezdhetek el könnyedén mozogni. Remélem minden rendben fog menni és az elkövetkező időszakban el fognak kerülni a sérülések és folyamatos segítséget tudok nyújtani a csapatnak.

Fotó: Nagy-Dobos Eszter