Megvan a 3 pont

FC Hatvan – SBTC
1–0 (1–0)

Hatvan, Népkerti spt., zárt kapuk mögött. V.: Erdélyi Bence (Bőhm Á., Dobó S.).

HATVAN: Jaroslav C. – Juhász Gy., Mundi Z., Karácsony D., Sárközi Sz., Sárosi S., Virág Á., Purzsa M. (Ács Á., 71., Szabó R., 86.), Simon M. (Bárkányi A., 58.), Markos M., Labát K. Edző: Gabala Krisztián.

SBTC: Puporka D. – Bata G. (Horváth M., 46.), Hegedűs M., Nemes Á., Szeles P., Sárközi T., Tarlósi M., Simó A., Petrezselyem T., Köböl M. (Gazdag B., 70.), Skulka B. (Bocsi B., 75.). Edző: Lakatos Béla.

GÓL: Nemes Á. (20. – öngól).
JÓK: senki nem nyújtott átlagon felüli teljesítményt.

Gabala Krisztián: “Gratulálok a csapatnak, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. A 65. perc után több lehetőségünk is adódott, hogy lezárjuk a találkozót. Ami most nem sikerült bízom benne, hogy a jövőben változik. Továbbra is cél a bennmaradás és már nagyon várjuk a mezőkövesdi derbit.”

Lakatos Béla: “Az elején kétszer is megszerezhettük volna a vezetést. Jól kezdtünk, aztán a semmiből kaptunk gólt. Ez egyértelműen megfogta a csapatot. A második félidőben próbáltunk újítani, de ez a játékunkban nem mutatkozott meg. A végén az ellenfél eldönthette volna a mérkőzést, de a sors fintora, hogy mi is az utolsó percekben kapufát fejeltünk, illetve volt lehetőség az egyenlítésre.”