Interjú a játékosainkkal 2.

1. Mikor és ki(k)nek köszönhetően kerültél kapcsolatba az FC Hatvan egyesülettel?
Sárosi Soma – A menedzserem értesített a téli átigazolási szezon előtt,hogy egy teljesen új szakmai stáb érkezik Hatvanba, amelynek irányítása alatt biztos nagyon sokat fogok fejlődni, ugyanis a fejlődésem volt az elsődleges cél, ahol sok játéklehetőséghez jutok,illetve segíteni tudom a csapat eredményességét, nem pedig az,hogy a tabellán minél előkelőbb pozícióban tanyázó csapat sokadik számú embere legyek. Egyelőre úgy érzem, a lehető legjobb döntést hoztuk!
Juhász György – A menedzserem által kerültem az FC Hatvan-hoz, a klub utánam nézett és ezáltal elindult egy folyamat aminek köszönhetően már itt vagyok.

2. Melyek voltak azok a döntő tényezők, melyek miatt végülis minket választottál?
S.S. – Leginkább a fentebb említett szakmai stáb, valamint a felhőtlen öltözői hangulat. A kezdetektől fogva nagyon pozitívan viszonyultak hozzám, én is igyekszem viszonozni ezt a gesztust. Úgy gondolom, a csapategységben rejlik igazán ennek a csapatnak az ereje.
J.Gy. – Budapesten élek és már nem szerettem volna Pestről elköltözni sehova. 10 évig fociztam Békéscsabán. több. mint 350 meccset játszottam ott NB II-ben, bemutatkoztam NB I-ben is ,megfordultam még pár helyen. Őszintén megmondva Gabala Krisztián személye győzött meg arról, hogy az FC Hatvan játékosa legyek. Nem igazán szeretem a langyos vizet, szeretem ha van kihívás. Úgy vettem észre, hogy magamnak is meg bizonyítani szeretnék, hogy még mindig van bennem tűz, alázat és szenvedély, ami nélkül ezt a játékot nem lehet játszani!

3. Mit vársz saját magadtól a tavaszi szezonban, mik a céljaid rövid és hosszú távon a pályafutásodat illetően?
S.S. – Egyértelműen az,hogy oszlopos tagja legyek a bentmaradásért küzdő csapatnak, ezt még szebbé tenné,ha gólokkal tudnék hozzájárulni a csapat meneteléséhez. Nagyon bizakodó vagyok,mert mindenki hozzáállása,mentalitása azt tükrözi,hogy terve van jövőre is az NB3-ban. Ami a további pályafutásomat illeti, szeretnék feljebb lépkedni a szamárlétrán,hogy minél magasabb szinten tudjak még nagyon sokáig futballozni.
J.Gy. – Saját magamtól azt varom, hogy az összes meccset végig játsszam a legmagasabb szinten, ami bennem van és ezzel segítve a csapat és a klub kitűzött célját. A rutinommal és a mentalitásommal nagyon sokat tudok segíteni a csapattársaimnak, mind a pályán, mind a pályán kívül. Saját egyéni célom minél kevesebb kapott góllal lehozni a meccseket és ezzel megnövelni a csapat győzelmi esélyét. Hosszútávú célom, hogy minél tovább élvezjessem ennek a angyszerű játéknak az örömeit. Szokták mondani: van bennem még 10 év, 9 jó és 1 rossz…