Interjú új játékosainkkal 1.

1. Mikor és ki(k)nek köszönhetően kerültél kapcsolatba az FC Hatvan egyesülettel?
Čellár Jaroslav – Január utolsó előtti hetében keresett meg Kajos Zoltán manager, hogy tudna egy csapatot, ahol kapust keresnek és így kerültem ide egy próbajáték után.
Markos Marcell – A klub már régóta a látószögemben volt. A komolyabb tárgyalások decemberben kezdődtek el, amikor az új edző a védelem megerősítésének érdekében felhívta rám az Elnök Úr figyelmét.

2. Melyek voltak azok a döntő tényezők, melyek miatt végülis minket választottál?
Čellár Jaroslav – Tetszettek a körülmények, a feltételek és jó esélyt látok az előrelépésben.
M.M. – Amikor az első megbeszélésre jöttem, már akkor láttam, hogy egy fejlődő klubhoz érkeztem, ahol vannak tervek és jövőkép. Majd Gabala Krisztián edzővel és Offela Zoltán Elnök Úrral folytatott beszélgetéseim is ezt az érzést erősítették meg bennem. Ezzel együtt fontos volt az is, hogy az első edzéseken a csapattársak hozzáállása is jó benyomást tett rám.

3. Mit vársz saját magadtól a tavaszi szezonban, mik a céljaid rövid és hosszú távon a pályafutásodat illetően?
Čellár Jaroslav – Szeretnék minél többet pályára lépni, segíteni a csapatot a bennmaradásban és minél jobban teljesíteni. Szeretnék feljebb lépni akár egy NB I-es csapatba is.
M.M. – Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak. Rövid távú célunk nem is lehet más, mint a biztos bennmaradás, a jövőben szeretnék magasabb osztályban is futballozni, boldog lennék, ha ezt a Hatvan színeiben tehetném meg. Remélem még nagyon messze van, de aktív pályafutásom után edzőként szeretnék dolgozni, ezért jelenleg a Testnevelési Egyetem labdarúgó edzői szakára járok, ahol másodéves hallgató vagyok.