Távozik Gulyás Gábor felnőtt csapatunk éléről

Ex-vezetőedzőnktől kérdeztünk

– Nemrég tettünk egy hivatalos bejelentést felnőtt csapatunk kapcsán, mely nem történt volna meg, ha a pozíciód megmarad. Miért érezted úgy, hogy váltanod kell?

– Azzal kezdeném, hogy egy nagyon hektikus őszi szezonon vagyunk túl,ami számomra nem egészen úgy alakult,végződött, ahogy terveztem, szerettem volna!
Sajnos, nem tudtunk a bentmaradást érő pozíciók valamelyikén zárni,amit én kudarc ként fogok fel.
Tisztában voltam azzal a szezon előtt, hogy lesznek nehézségeink, de bíztam az elvégzett munkában, és hogy a hullámvölgyeket át tudjuk majd vészelni közösen,ami majdnem sikerült is helyezés szempontjából,de sok mérkőzés úgy alakult, amit nehezen tudtam, tudok megemészteni, és több olyan tényező is akadt, amit nem volt egyszerű kezelni, és nagyban hátráltatta a szereplésünket.
A döntésem egy hosszabb folyamat eredménye,aminek több összetevője is volt, és valószínűleg akkor is meghoztam volna,ha elérjük a kitűzött célunkat,mert úgy éreztem, hogy most ez a helyes lépés.
Örülök neki, hogy az elnök úr Krisztiánt választotta,mert úgy gondolom, hogy jó kezekbe kerül a csapat irányítása,és kívánom neki, hogy sikeres legyen a csapattal.

– Pontosan hol folytatod edzői pályádat és milyen feladatokat látsz majd el?

-Az FTC utánpótlásához kerülök,az U15-ös csapat vezetőedzője leszek.

– Összességében, milyennek láttad a nálunk eltöltött idődet? Mennyire volt ez számodra hasznos állomáshely, mit viszel magaddal az „utadra”?

– Annak ellenére,hogy milyen felemásra sikeredett és milyen véget ért a szezon, összeségében kellemes emlékekkel távozom.
Szerettem Hatvanban dolgozni,mindenképpen hasznosnak tartom az itt eltöltött időszakomat, amiből nagyon sokat tanultam, rengeteg tapasztalatot szereztem, és ez nem sablonszöveg, hanem tényleg így érzem.
A játékosoknak és a stáb tagjainak köszönöm a munkáját, örülök, hogy megismerhettem Őket,és dolgozhattam velük. Úgy érzem, hogy normális viszony alakult ki közöttünk,és remélem, hogy sikeresebben alakul számukra a tavasz, mint ahogy az ősz,és nem lesz gond a végén.
Köszönöm a segítséget azoknak is, akik a háttérben dolgoztak azért, hogy rendben legyenek a dolgaink.

Sok sikert kívánok a tavaszra!