Gulyás Gábor értékelte az őszi szezont

A 2020-2021-es szezon sikeresen indult a számunkra, hiszen hosszú bizonytalanságot követően,felkérést kaptunk az NB3-ban való indulásra,és a klub élt is a lehetőséggel.
Ennek az időszaknak a legnehezebb része a keret megtartása volt,mert voltak olyan pillanatok, amikor nem volt mindenki optimista a jövővel kapcsolatban,de a játékosok végül kitartottak a klub mellett, és egy-két kivételtől eltekintve, szinte ugyanaz a keret vágott neki a szezonnak,mint ami az előzőt befejezte.
A bajnokságot két vereséggel kezdtük, de egyik mérkőzésen sem játszottunk alárendelt szerepet,mindkét meccsen voltak pontszerzési esélyeink. Ezután jött egy négymeccses veretlenségi széria, ami 2 győzelmet és 2 döntetlent foglalt magában. Sajnos nem tudtuk tovább folytatni a sorozatot, és következő hetek, hónapok mérkőzései elég kaotikusra sikeredtek.Voltak nagyon jól sikerült találkozók, de volt sokszor ennek az ellenkezője is.Nem tudtuk stabilan, folyamatosan hétről hétre azt a teljesítményt nyújtani, ami ahhoz kellett volna, hogy ne kieső helyen fejezzük be az őszi szezont. Reálisan nézve, kb. 8 ponttal gyűjtöttünk kevesebbet, mint, amennyit meg tudtunk volna szerezni a játék képe alapján, és amivel egészen más pozícióban tudtunk volna zárni…
Összeségében kudarcként és csalódásként tekintek vissza erre a félévre.
Ami biztos,az az, hogy a kiesés elkerülésére reális esély kínálkozik, de, hogy ez megvalósulhasson,ahhoz szükség lesz erősítésre, és a keret átalakítására szerkezetileg,mert a tavasz sem lesz könnyebb, mint az ősz volt!
Ettől függetlenül én szeretném megköszönni a játékosoknak és a klub összes alkalmazottjának a munkáját!
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet!