Megyei rangadó következik

Szombaton Heves megyei rangadó lesz a Népkert Sporttelepen. 15:00-tól a Gyöngyösi AK-Mátra-Beton csapatát fogadjuk.

A játékvezető Leél-Őssy Ádám lesz, míg asszisztensei Vrbovszki Pál és Ancsin Zoltán.

Gulyás Gábor: “Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk. Kiindulva ugye, hogy egyik csapat sem szerepel túl fényesen plusz ez mellé jön a megyei rangadó mivoltja. Nagyon szeretnénk itthon tartani a 3 pontot, amit tudunk, hogy nem lesz egyszerű. Hiányzók: Kitl Krisztián, Fék Zsolt, Bogdán Maxim”

Halasi Ádám: “Sajnos nem úgy sikerült az elmúlt két bajnoki mérkőzésünk, mint szerettük volna, de most itt a lehetőségünk (feladatunk), hogy javítsunk a helyzetünkön! Igazi megyei rangadóval egybekötött hatpontos mérkőzésen fogadjuk a Gyöngyöst. Ez a mérkőzés mindig más mindkét csapat számára, főleg számomra hiszen a pályafutásom legnagyobb részét Gyöngyösön töltöttem! Szerencsére a sérültjeink felépültek és hadra foghatóak. Nagyon fontosnak tartom, hogy lehozzuk kapott gól nélkül a mérkőzést, és a helyzeteinket kellő koncentráltsággal kihasználjuk, mert ebben az esetben itthon tudjuk tartani a három pontot! Remélem, hogy az időjárás is kedvezni fog és sok néző is kilátogat majd a derbire. Hajrá Hatvan!”

Gohér Gergő: “ Nagyon várom már a meccset, hiszen utoljára még diósgyőriként játszottam edzőmeccset Hatvanban. Nyilván annak nem volt akkora tétje, mint a ennek a meccsnek, ezért számomra is plusz motiváció a nevelőegyesuletem ellen jatszani. Sajnos nem kaptam megkeresést a hatvaniaktol, ezért is történt meg ,hogy végül nem OTTHON kötöttem ki.”