Hétvégi eredményeink

Leány U16
FC Hatvan – MTK
6-1 (2-1)

Gólszerzőink: Tóth Ágnes 2, Petrovics Petra 2, Havasi Bernadett, André Lili

Urbán Anett: “ Azzal kezdeném hogy nagyon büszke vagyok a lányokra! Az elmúlt hetekben nem kevés problémával kellett megküzdenünk és ezek miatt a meccs előtt azt kértem a lányoktól hogy tegyenek félre mindent és tiszta lappal folytassuk a szezont. Magam is meglepődtem hogy már a 2. percben előnybe kerültünk, de a gól után mégsem tudtunk felszabadultan játszani, görcsössé vált a játék. Feszültség volt a pályán és a pályán kívül is és ez sorra hozta a hibáinkat, mely egy bekapott góllal csúcsosodott ki a félidő előtt. A szünetben aztán igyekeztem lenyugtatni a lányokat és kértem hogy játszák azt amire képesek. Hálisten sikerült és a 2. félidőben újra azt a játékot láttam amit a Fehérvár elleni meccsen is. Sorra alakították ki a helyzeteket és lőtték a gólokat. Nagy öröm számomra, hogy a támadósorba beküldött André Lili is megszerezte élete első kiemelt bajnokságban lőtt gólját. Nagyon jókor jött ez a győzelem, bízom benne, hogy ezen az úton tudunk tovább menetelni!”

U19
FC Hatvan – Sajóbábony VSE
1-0 (0-0)

Gólszerzőnk: Tóth Bence

U17
FC Hatvan – Sajóbábony VSE
9-0 (5-0)

Gólszerzőink: Kovács Kristóf 4, Csernyik Olivér 2, Csernyik Lázár, Czakó Bence, öngól

Nagy Ádám: “ Szezonbeli első pontszerzésünkre készültünk a Sajóbábony ellen. Az első félidőben szinte el is döntöttük a találkozót, egy-két megingástól eltekintve mi domináltunk és értékesítettük megfelelő számban helyzeteinket. A második játékrészben kissé átadtuk a kezdeményezést, mellyel az ellenfél nem élt és pár szerencsès, valamint szépségdíjas góllal megtörtük őket. Gratulálok a Csapatomnak, számomra felejthetetlen produkcióval rukkoltak elő, büszke vagyok rájuk! Megyünk tovább előre, remélem minimum megkettőzött erőkkel és motivációval! Hajrà Hatvan!”

U15
Sajóbábony VSE – FC Hatvan
1:3, félbeszakadt a 15′ -ben
Gólszerző : Erdélyi Arnold

Nikl Gábor: “A mérkőzés előtt 13 hazai játékos jelentkezett játékra, majd a játékvezető közvetlen a mérkőzés előtti ellenőrzése után 7 fő igazolása volt rendben….
3:1-es vezetésünk után egy hazai játékos ” megsérült ” így a játékvezető félbeszakította a mérkőzést, mert a hazai csapat 6 főre csökkent!
Borzasztó mérges vagyok, hogy még 2020-ban is vannak csapatok, akik nem veszik komolyan a Fair play szabályait és olyan játékosokat hoznak egy utánpótlás mérkőzésre, akik nem jogosultak pályára lépni. Arról nem beszélve hogy utaztunk 400 km-t, indultunk 06:30-kor és 16:00 értünk vissza 15 percnyi játékért! Elszomorító ez a történet!”

U14
Sajóbábony VSE – FC Hatvan
1-12 (0-6)

Gólszerzőink: Vörös Tibor 5, Szabó Levente 4, Györki Kevin 2, Tujner István Márton

Bárdos János: “ Egész héten eléggé kevesen voltunk edzésen, betegség „COVID”, sérülés „fogyasztotta” amúgy is szűk keretünket. Végül is 13-an vágtunk neki.
A mérkőzés két fontos taktikai elemre épült. A múlt heti súlyos vereség okozta lelki sebek begyógyítása és a 80 percig tartó hajtás. Mindkettőt sikerült megvalósítani. A gólok egyenlő arányban estek a két félidőben.
A kezdeti bizonytalanság után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Miután alkalmazkodtunk a körülményekhez és a helyét is mindenki megtalálta, elkezdődött a gólgyártás. Az egész mérkőzésen egyenletes megoszlásban. 12. perctől a 75-ig.
A másik nagy dicséret a fiúk irányába, hogy önzetlenek voltak egész végig. Az természetes, hogy egy labdarúgó csapatban a csatárok rúgják a gólokat, mint ahogy az is, hogy a többiek őket keresik a labdákkal.
Remélem ezt a magabiztos, hajtós, egymást bíztató, önzetlen játékot, a következő mérkőzésre is átmentjük a veretlen MVSC-Miskolc ellenében.
Ami még említést érdemel, az a 3. félidő, ami szintén igazi csapatmunka volt. „Véé Dániel” vezetésével, általam nem igazán ismert nótákat énekeltek a fiúk, a busz hátsó üléssorán elhelyezkedő Dániel irányításával és szólóival. Mély átéléssel, hangerővel zengett az ének. Óriási kacagások, tapsviharok szinesítették utunk nagy részét. Köszönöm az ingyen koncertet, amiért a ticketpro komoly ezreket kért volna.”

U13
III.ker TVE – FC Hatvan
12-0 (8-0)

U12
III.ker TVE – FC Hatvan
16-0 (8-0)

Felnőtt Női
FC Hatvan – Soroksár SC
0-2 (0-0)

Roza László: “ Kimondott és kimondhatatlanul is az NBl be készülő Soroksárt fogadtuk ma bajnoki mérkőzésen. A 90 perc alatt a kilátogató nézők hatalmas taktikai csatát láthattak. A lányok fegyelmezett, ha kellett hősies játékkal akadályozták meg a Soroksár (FTC) folyamatos támadásait. Rengeteg energiát fektettünk a védekezésbe, de főként az első félidőben szép kontratámadásokkal tudtunk veszélyt teremteni a Soroksár kapujára. A második félidőben maradt sőt fokozta a nyomást ellenfelünk, de helyzetek nélkül. Egy sarokrugás utáni kipattanóból szerezte meg a Soroksár a vezetést. Majd a vége előtt tudta bebiztosítani győzelemét a már fellazult vedelmünkkel szemben. A lányok az egész mérkőzés során fegyelmezett és érett játékot mutattak be a jó erőkből álló ellenfelünkkel szemben. Büszke vagyok rájuk, elismerésem feléjük végig betartva a megbeszélteket érett és nem alárendelt szerepet játszottak a mérkőzésen.”

Leány U19
Fehérvár FC – FC Hatvan
3-0 (0-0)

Felnőtt Férfi
Füzesgyarmati SK – FC Hatvan
4-2 (2-0)

Gólszerzőnk: Simon Mátyás 2