Szombat, vasárnapi eredmények

Pénteki eredmények

Felnőtt férfi

Felnőtt női
FC Hatvan – BVSC-Zugló
2-2 (0-2)

Gólszerzőink: öngól, Franka Nikoletta

A BVSC-Zugló elleni (2-2) mérkőzésen megszakadt egy remek sorozat – de mondhatjuk akár azt is, csak „átalakult”. Csapatunk nem százszázalékos már, ám továbbra is veretlen, ami azért is értékes, mert a lányok – a Vasas elleni mérkőzéshez hasonlóan, – kétgólos hátrányt dolgoztak le.
Két ellentétes félidőt láttunk. Az elsőben, szinte nem is voltunk a pályán.
A fordulás után viszont – különösen az előző negyvenöt perchez képest – megtáltosodott a csapatunk.
A második félidőben – a ziccerek alapján – sikerülhetett volna a fordítás, a Vasas elleni bravúr, de benne volt a meccsben az is, hogy az első félidőben a BVSC a kétgólosnál is nagyobb előnyt szerez.

U15
FC Hatvan – Sajóvölgye Focisuli SE
0-0

Nikl Gábor: “A mérkőzés előtt érezni lehetett a Srácok szemében a küzdeni akarást, aminek köszönhetően bravúros pontszerzést hajtottunk végre.
Megyeri Márk szó szerint lehúzta a rolót úgy, hogy még a vendégek 11-esét is magabiztosan hárította.
Sajnos a Sajóvölgye kapujára igen keveset lőttünk, így a 0:0-ás eredmény igen jónak számít a sokkal jobb erőt képviselő csapattal szemben.
Erdélyi Arnold és Megyeri Márk kimagasló játéka is kellett ahoz, hogy ma pontot tudjunk szerezni egy jobb csapat ellen.Gratulálok minden játékosnak! Erre lehet építkezni a jövőben!”

U14
FC Hatvan – Sajóvölgye Focisuli SE
1-15 (1-8)

Gólszerzőnk: Vörös Tibor

U13
FC Hatvan – Budapest Honvéd-MFA
0-14 (0-4)

Nagy Gábor: “ Az ellenfél hozzánk képest más dimenzióban létezik, a kiválasztást, lehetőségeit illetően.
Számunkra egy cél volt, hogy tisztességgel, az általunk gyakorolt és tanult folyamatokat bemutassuk egy más sebességben, más technikai tudással és egyéni képességekkel rendelkező csapat ellen.
Az első félidőben helyenként sikerült az ellenfél támadójátékát hatástalanítani, de a támadásokba való átmenetre nem maradt helyünk, időnk, mert sokkal nagyobb tempóban és sebességben kellett játszanunk, mint amilyenben tudunk és szoktunk. Szünet után a gólok számában is megmutatkozott a nagy különbség. Ennek ellenére dicséret illeti a srácokat, mert becsületesen, őszintén akartak játszani.”

U12
FC Hatvan – Budapest Honvéd-MFA
0-14 (0-7)

Márkus Tamás: “A “Magyar Válogatott” ellen egész mérkőzésen védekezésre voltunk kényszerítve. Szakmailag értékelhetetlen volt a mérkőzés, egyedül a “vész” kapusunk teljesítménye volt pozitív.”

U10
Bozsik kiemelt – Budapest

Szabó Roland: “A fiúk végig koncentráltan és fegyelmezetten játszottak, ami ezúttal jó eredményekkel párosult! Nagy dicséret illet minden játékost!”

Leány U16
Puskás Akadémia FC – FC Hatvan
7-0 (3-0)