Köszönjük az elmúlt 5 év támogatását, segítségét!

A táborban résztvevő gyermekek sportfoglalkozásokon vettek részt a sportpályán, a fővárosban, a hatvani strandon, Kisnánán a várban, biciklitúráztak a Zagyvaparti bicikliúton, strandoltak a városi termálstrandon, kirándultak az Oxygen Adrenalin Park – Mátra-Sástón, libegőztek, a Puskás Arénában és/vagy az Illovszky (Vasas) stadionban tettek látogatást, nyársaláson vettek részt.

A Hatvani sporttábor projekt megvalósítása erősíti a sport egészség- és értékteremtő hatását, a civil társadalom önszerveződését és fejlődését azáltal, hogy Hatvan és a szomszédos települések gyermekei is részt vettek a megvalósításban. A projekt erősíti a térség összetartozását, a helyi értékek megőrzését. A 4×1 hét során új sport és kulturális programok valósultak meg a településen.
Az előre eltervezett programok mond megvalósultak.

Az elmúlt 5 év egy tudatosan felépített hosszú távú munka eredménye. Évről-évre fejlődtek táborunk programjai. A napok szerkezete állandó, de a tartalom és a forma változik, pl. a csütörtöki napon kirándulunk. Idén nem a hegyen kezdtünk, hanem a Kisnánai várat hódítottuk meg és zsákban futással, gólyalábazással, kincskereséssel ismertettük meg a táborlakókat. Majd az Adrenalin parkból libegővel „szálltunk” Sástóig, onnan gyalog Mátrafüred, salakfoci, és irány az alap tábor, Hatvanban. A tavalyi Honvéd Akadémiai látogatáson felbuzdulva idén a Puskás Arénát és az Illovszky stadiont látogattuk meg. Tehát van valami frissítés!

Az elmúlt 5 évben 1039 gyermeket táboroztattunk. 5 megyéből, 53 településről érkeztek lányok- fiúk, hogy együtt tölthessenek velünk 1 hetet és a változatos programok részesei lehessenek.
Az elsődleges célunk viszont nem változott . A „Játék segíti a felnőtté válást!”, a nevelés, a jó példa a gyermekek társadalmi beilleszkedését, a munkához való viszonyát emeli. Remélhetőleg minden gyermek tarsolyába sikerül valami olyat csempésznünk, amelyet magával visz az élete útján. Az igazi cél ez!