Döntetlen hatalmas szélben

Felnőtt csapatunk soros felkészülési mérkőzésén hatalmas szélben 2–2-es döntetlent játszott az NB III Közép-csoportjában 4. helyen álló Iváncsa otthonában.

Gulyás Gábor vezetőedző a következőképpen értékelte a meccset:

„Szakmailag nehéz értékelni a találkozót, mivel hatalmas szélben kellett játszanunk – mondta Gulyás Gábor. – A félpályán alig tudtunk átmenni és természetesen az ellenfél is ugyanígy járt. Példának okáért egy kapuskirúgást teljesen visszafújt a szél. Kétszer egyenlítettünk, ez persze örömteli és a fiúk csapatként működtek együtt. Simon Mátyás ismét gólt lőtt, ez már a negyedik találata volt a felkészülési időszakban. Egy újabb próbázónk volt, Zöllei Tibor, aki az NB III-ból kizárt Ózdtól érkezett próbajátékra.”

Szabó Roland így értékelte a mérkőzést:
“Ma a legnagyobb ellenfél az időjárás volt mindkét csapat számára. A viharos szélben nem tudott folyamatos játék kialakulni egyik oldalon sem, főként a küzdelem dominált az egész mérkőzésen. Pozitívum, hogy sérült és beteg játékosaink újra egészségesek és a csapat rendelkezésére tudtak állni!”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Iváncsa KSE–FC Hatvan 2–2 (2–1)

FC Hatvan: Tajti Bence,– Purzsa Máté, Labát Krisztofer, Fék Zsolt, Gál Márk – Zöllei Tibor, Bárkányi Arnold, Simó Csongor, Lukács Zsombor – Bartók István, Simon Mátyás

Csereként pályára lépett: Inczédy Gergely, Karácsony Dávid, Fellner Krisztofer, Katona Roland, Kitl Krisztián, Zagiev Vitálij, Dolhai Gergő

Gólszerzőnk: Simon Mátyás, illetve öngól