Döntetlen a Tiszaújváros ellen, győzelem a Téli Kupán

A Tiszaújváros ellen 1–1-es döntetlent ért el az FC Hatvan soros felkészülési mérkőzésén, míg a Téli Kupában – zömében az U19-es csapat tagjaival – a Mátraterenye ellen 1–0-ra győztünk. Folytatás kedden 18 órától az NB III-as Iváncsa otthonában.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FC Hatvan–Termálfürdő Tiszaújváros 1–1 (1–0)

FC Hatvan: Tajti Bence – Purzsa Máté, Labát Krisztofer, Fék Zsolt, Gál Márk – Szabó Roland, Bárkányi Arnold, Simó Csongor, Dolhai Gergő – Bartók István, Szabó Dominik

Csereként pályára lépett: Inczédy Gergely, Dolhai Simon, Fellner Krisztofer, Simon Mátyás

Gólszerzőnk: Bartók István

Gulyás Gábor, felnőtt csapatunk vezetőedzője a következőképpen értékelte honlapunknak az elmúlt heti munkát és a felkészülési mérkőzéseket:

„A heti munkát néhány sérülés nehezítette – vágott bele Gulyás Gábor. – Múlt hét szerdán a Salgótarján elleni meccsen érezhető volt a kétheti kemény munka, az intenzív edzések, emiatt enerváltan futballoztunk, így az volt az eddigi leggyengébb felkészülési mérkőzésünk. A szombati, Tiszaújváros elleni találkozón viszont már teljesen más ritmusban játszottunk. Főleg az első félidőre volt ez igaz, akkor vezetést is szereztünk. A szünet után aztán kissé felborult a csapatjáték, de ekkor is voltak lehetőségeink. Pozitívnak láttam ezt a meccset, az összkép jó volt. Sérültjeink és betegeink kezdenek felépülni, remélem, mihamarabb minél többen bekapcsolódhatnak a munkába.”

TÉLI KUPA, 2. FORDULÓ
FC Hatvan–MTSE
1–0 (1–0)

FC Hatvan: Uj M. – V. Zagijev, Kiss B., Mátrai P., Dolhai S. – Bakti N., Fellner K., Oláh N., Kékesi G. – Rajzinger Á., Vályi F. Csereként pályára lépett: Tóth Sz., Vasas B., Santur P.

Gólszerzőnk: Vályi Fábián