Véget ért az őszi szezon az NB III-ban, a 14., kieső helyen telelünk

A december 1-jei, tavaszról előrehozott 17. játéknappal véget ért az ősz az NB III-ban, így a Keleti csoportban is. Az FC Hatvan – az Ózd még nem jogerős kizárása miatt – eddig megszerzett 12 pontjából elveszített hármat, így két győzelemmel, három döntetlennel, tíz verességgel, tehát 9 megszerzett ponttal a bajnokság 14. helyéről várjuk a tavaszi szezont.

A 17., őszi utolsó fordulóban számunkra kedvezően alakultak az eredmények, hiszen az előttünk állók közül kikapott a DVSC II (a Balassagyarmattól 1–0-ra), a Tállya (7–2-re a DEAC-tól) és az Eger is (az ESMTK-tól 3–1-re), így legalább nem nőtt a különbség a mieink és az említett együttesek között. A mögöttünk álló, mindössze 5 ponttal rendelkező DVTK II pedig a Tiszaújvárostól kapott ki 2–1-re. Jelenleg tehát 6 pont a hátrányunk a biztos bennmaradást érő 12. helyen álló Tállyához képest, a 12 ponttal a 13. pozícióban állomásozó DVSC II – jelenlegi legrosszabb 13. helyezettként – szintén kieső helyen áll.

Most bő három hónapos szünet következik a bajnokságban, lesz idő rendezni a sorokat, de tavasszal már csak 13 bajnoki mérkőzés áll rendelkezésünkre a javításra.