“Aki a hátralévő 4 meccsen megbukik, annak már nincs pótvizsga” – vasárnap Ceglédre látogatunk

Vasárnap az NB III Keleti csoportjának 14. fordulójában 13:30-tól a Ceglédi VSE otthonába, a megújult Zsengellér Gyula sporttelepre látogat az FC Hatvan. Török László vezetőedző szerint az őszi szezonból hátralévő 4 fordulóban még lehet javítani, de aki ezeken megbukik, annak már nincs pótvizsga.

Az előző körben a Putnoktól hazai pályán súlyos vereséget (0-4) szenvedő mieink 11 pontot szereztek eddig, így a találkozót kieső helyről, a 14. pozícióból várjuk. Nem kell tehát különösebben ecsetelni, hogy nagy szükségünk lenne a pontra, pontokra. Az előző szezonban még az NB II-ben szereplő ceglédiek ezzel szemben 24 pontot gyűjtöttek eddig, így a 4. helyen állnak, igaz nincsenek igazán jó passzban, hiszen legutóbbi 6 bajnokijukon mindössze 5 pontot szereztek.

“Már korábban is szót ejtettem róla és most is azt tudom megismételni, hogy az eltelt időszakban mindenki kiállított egy bizonyítványt magáról – ecsetelte Török László. – Elmondtam a fiúknak a héten, hogy még 4 forduló van hátra az őszi szezonból, ezeken a meccseken sokat lehet javítani a bizonyítványon, de aki ezeken megbukik, annak már nincs pótvizsga! Katona Roland és Mundi Zoltán még sérüléssel bajlódik a hosszú ideig maródi Simon Mátyás-Ács Ádám duó mellett.”

A várható kezdőcsapat: Tajti B. – Purzsa M., Bárkányi A., Gál M., Karácsony D. – Vitálij Z., Fék Zs., Szabó R., Kitl K. – Sárközi Sz., Czibolya G.

A mérkőzést Tóth Tamás vezeti majd, asszisztensei Kovács Zoltán és Szabó Ferenc Szilárd lesznek.