„Egy dologban erősek vagyunk, az pedig a kiszámíthatatlanság” – vasárnap a Putnokot fogadjuk

Az NB III Keleti csoportjának 13. fordulójában az FC Hatvan a Putnok FC-t fogadja vasárnap 13:30-tól a Népkerti Sporttelep fű 2-es pályáján.

A mieink 12 játéknap után 11 ponttal a 13. pozíciót foglalják el, míg a putnokiak – egymás után aratott két győzelem után – megelőztek bennünket, így 13 ponttal a 9. helyen állnak.

„Hiszek a játékosokban, csak az a baj, hogy ők még nem hisznek teljesen magukban – kezdte Török László vezetőedző. – Ezért hullámzóak a teljesítmények, a fiatalok az edzéseken és a meccseken is hullámzó játékot nyújtanak. Ettől függetlenül támogatom a fiatalok szerepeltetését, ahogy már korábban is említettem, a felnőtt csapat mellett hétvégénként az U19-es együttesben is szerepet kapnak. Ebben előbb-utóbb persze meg kell találni az egyensúlyt. A csapat egy komoly elemzést megér, de egy már most biztos, mégpedig az, hogy egy dologban erősek vagyunk, az pedig a kiszámíthatatlanság. Mindenkinek fel kell nőni az NB III-as feladatokhoz, hogy tovább tudjunk lépni. A Putnok ellen élet-halál meccset játszunk, így a várható kezdőcsapat csak a szombat délelőtti edzés után kerül kijelölésre.”

A mérkőzést Kovács Tamás vezeti majd, míg segítői Szilágyi Norbert és Gavalla-Kulcsár Judit lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!!!