Feledtessük a Jászberény elleni rossz sorozatot!

Vasárnap 13:30-tól újabb kemény erőpróba előtt áll csapatunk, hiszen az NB III Keleti csoportjának 12. fordulójában a bajnokság egyik élcsapatához, a szomszédos Jász-Nagykun-Szolnok megye reprezentánsához, a Jászberényi FC-hez látogat csapatunk.

A Jászberény 11 forduló után 22 ponttal a bajnokság 4. helyén áll, míg az FC Hatvan 10 ponttal a 11. helyén áll.

Sajnos a közelmúltban nem lehetnek túl jó emlékeink a Jászberénnyel kapcsolatban, hiszen 2017-es kiesésünk előtti utolsó NB III-as hazai meccsünket ellenük játszottuk és sajnálatos módon 2–0-s vereséget szenvedtünk – ezzel dőlt el, hogy matematikailag is elbúcsúzunk a harmadik ligától.

Előtte sem ment sajnos jobban a berényiek ellen, hiszen 2016 novemberében 4–1-re, 2016 februárjában 2–0-ra, 2015 augusztusában – otthon! – 4–0-ra kaptunk ki tőlük. Az utolsó hatvani győzelemhez 2015 márciusáig kell visszamenni, akkor hazai pályán 3–2-re nyertünk, előtte pedig 2014 szeptemberében 1–1-es döntetlent értünk el idegenben.

Az talán azonban most reményt keltő lehet számunkra, hogy vasárnap véget ért egy hosszabb veretlenségi sorozata a Jászberénynek, hiszen az együttes 2019. május 5. után október 20-án szenvedett vereséget, a csapat 2–1-re kapott ki otthon a Tiszaújvárostól. Reméljük, az előttünk álló vasárnap mi is visszavágunk az elmúlt évek során elszenvedett vereségekért…

Keretünkben van egy olyan játékos, aki hosszú éveket játszott a Jászberényben, ő pedig nem más, mint a 31 éves Bárkányi Arnold! Az ő mérkőzés előtti várakozásait holnap olvashatják honlapunkon.