Gyenge játék, fájó vereség

NB III Keleti csoport, 11. forduló

FC Hatvan–DVSC II
0–2 (0–2)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 180 néző. Vezette: Tamási Patrik (Berényi Á., Nyerges Zs.).

HATVAN: Uj M. (Tajti B., a szünetben) – Purzsa M., Bárkányi A., Gál M., Karácsony D. – Dolhai G. (Szabó R., 54.), Fék Zs. – Bogdán M., Kitl K., Czibolya G. – Torda P. (Sárközi Sz., 54.). Vezetőedző: Török László

DVSC II: Hrabina – Lakatos B. (Jankelic, 62.), Kovács R., Belényesi, Barna Sz. – Damásdi, Sárosi, Kónya, Gyönyörű (Bévárdi, 69.) – Pintér, Bouoli (Sármány, a szünetben). Edző: Szatmári Csaba

GÓLSZERZŐ: Damásdi A. (17.), Pintér Á. (22.)

JÓK: Bárkányi, ill. az egész vendégcsapat

Rosszul kezdődött számunkra a mérkőzés, a 17. percben Bárkányi Arnold egy előrevágott labdát próbált nyújtott lábbal elérni, de ez nem sikerült, Pintér Ádám így levitte az alapvonalig, majd beadását Damásdi Alex közelről a hálóba lőtte (0–1). Öt perccel később már kétgólos hátrányban voltunk, Pintér Ádám egy szóló után 10 méterről lőtte ki a hosszú alsó sarkot (0–2). Az első játékrész nagyon gyenge volt a részünkről, a Loki kétgólos előnnyel mehetett pihenőre.

A szünet után megpróbáltunk újítani, valamennyit javult is a játékunk, de a pontatlanság miatt nem tudtunk szépíteni – egy alkalommal Szabó Roland vezette a kapusra a labdát a balösszekötő helyéről, bepasszolt, de sajnos középen senki nem érkezett. Eközben a debrecenieknek is volt lehetőségük a gólszerzésre, de az eredmény már nem változott, így 2–0-ra kikaptunk hazai pályán.

TÖRÖK LÁSZLÓ: „A szezon leggyengébb játékát produkáltuk. Gratulálok a Debrecen győzelméhez, megérdemelten nyertek.”

SZATMÁRI CSABA: „Az első félidőben jól játszottunk, a mi akaratunk érvényesült. A második már nem úgy sikerült, mint az első, mert a Hatvan már jobban futballozott, de így is megvoltak a helyzeteink és nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.”