Utánpótlás eredményeink

U19
SBTC Kft. – FC Hatvan
0-2 (0-1)
Gólszerzők: Czinkota Dominik, Fellner Krisztofer

Szén László: “Idegenből 3 ponttal távozni felemelő érzés. A játékunkkal nem voltam megelégedve.”

U17
SBTC Kft. – FC Hatvan
6-2 (4-1)
Gólszerzők: Juhász Patrik, Czakó Kristóf

Nagy Gábor: “Ellenfelünk nagyon jó képességű és évek óta jól felkészített játékosokból áll, így nehéz mérkőzést játszottunk. Fegyelmezetten és lelkesen védekeztünk, próbáltuk lezárni a területeket ami több-kevesebb sikerrel járt. Támadásba, ellentámadásba való átmenethez kevés energiánk maradt. Góljaink hosszú indításból és ellenfél térfelén szerzett labda után sikerültek. Jelenleg ez a realitás, az eredmény talán túlzott, de lassan azért fejlődünk a játék egyes elemeiben. Ami kicsit aggodalomra ad okot, hogy csak tizenhárom játékossal utaztunk el, egy fiú sérülten jött. Remélem a hiányzóink, sérültjeink, betegeink meggyógyulnak, felépülnek és igyekeznek úgy szervezni a jövőbeli programjaikat, hogy máskor legyen több alternatíva. Gratulálok azoknak akik részt vettek, mert tisztességesen, becsületesen álltak a dolgokhoz és csapatként funkcionáltak.”

U15
FC Hatvan – Ózdi KSC
10-2 (4-0)
Gólszerzők: Csernyik Olivér 4, Csernyik Lázár, Czakó Bence, Nagy Dávid, Pántis Péter, Bognár Bence, Nagy Armand

Nagy Ádám: “Szokatlan, ám nem túl szívderítő felállásban kezdődött a mérkőzés, ugyanis vendégeink súlyos létszámhiánnyal kellett, hogy megküzdjenek. Ez talán minket zavart meg a legjobban, hiszen a hősiesen és rendkívül lelkesen, megtörhetetlenül játszó ózdi fiatalok jól alkalmazkodtak a kialakult helyzethez és nagyon masszívan védekeztek. Elvétve alakítottunk ki helyzeteket, azonban ezeket értékesítettük is. A második félidőt azonnal góllal kezdtük, igen lassan sikerült csak felőrölni ellenfelünket, akik közül két ember magasan kiemelkedett játéktudásban és futógyorsaságban s elő is idéztek nem érdemtelenül két találatot – igaz, már csak szépségtapasz volt. A mérkőzés végére sajnos már aprítottak bennünket, ami betudható a fáradtságnak és a koncentráció elvesztésének. Ennek ellenére minden elismerésem az ellenfelünkké, gratulálok nekik! A saját csapatom vonatkozásában van bőven hiányérzetem, de belegondolva, hogy kimaradt egy mérkőzés és a heti munka sem teljesen úgy zajlott, ahogy elképzeltem, a győzelem nem forgott veszélyben de egy lapáttal mindenképpen rá kell pakolni a jövő hetet illetően. Örülök, hogy mindenki játéklehetőséget kaphatott! Gratulálok a fiúknak, Hajrá Hatvan!”

U14
FC Hatvan – Ózdi KSC
5-2 (3-1)
Gólszerzők: Kőmíves Milán, Erdélyi Arnold, Fodor Flórián, Bacsa Benjámin, Szabó Levente

U13
Budapest Honvéd-MFA – FC Hatvan
15-1 (8-1)
Gólszerzőnk: Vörös Tibor

Márkus Tamás: “Először játszottunk három belső védővel, mivel védekező taktikával próbáltuk nehezebbé tenni a Honvéd feladatát. Sajnos csak hellyel-közzel sikerült. Ami pozitív, hogy sokszor eljutottunk az ellenfél kapujáig, csak hát az a fránya helyzetkihasználás.”

U12
Budapest Honvéd-MFA – FC Hatvan
17-0 (9-0)

Leány U19
FC Hatvan – Szent Mihály
1-2 (0-0)
Gólszerzőnk: Holló Sára

Leány U16
Szent Mihály – FC Hatvan
2-1 (2-0)
Gólszerzőnk: Tóth Ágnes

Leány U14
Budapest Honvéd – FC Hatvan
1-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Iglai Lili