GYAK és Gödöllő volt a fiúk palettáján

U19
GYAK – FC Hatvan
3-5 (2-1)
Gólszerzőink: Bogdán Maxim 2, Fellner Krisztofer 2, Birtalan Ákos

Szén László: “Az első percben nagy lehetőséget puskáztunk el, ziccert rontottunk! A hazai csapat dominált, újra előjött a sok technikai hiba. A második félidőben sokkal jobban figyeltünk, jobban játszottunk, eredményesebbek voltunk. 15 perc alatt rúgtunk négy gólt egy jól játszó haza csapatnak!”

U17
GYAK – FC Hatvan
7-1 (5-0)

Nagy Gábor: “Az ellenfél határozott, agresszív letámadása zavart okozott a sorainkban, a védőharmadban sok hibát elkövettünk és így gólokat kaptunk, húsz perc után négy gólos hátrányban voltunk. Kettős cserével sikerült stabilizálni a védekezésünket, de támadásban nem tudtunk veszélyesek lenni. A mérkőzés tanulságos volt, nagyobb tempót diktáló csapat ellen egyéni hibákat követünk el. ”

U15
FC Hatvan – GYAK
3-2 (1-2)
Gólszerzőink: Czakó Bence, Csernyik Olivér, Püspöki Zalán

Nagy Ádám: “Egy megyei rangadó még utánpótlásban is képes pikantériára ezt bizonyította a hétvégi produkció is. A tabellán elfoglalt helyezések alapján nem mi számítottunk esélyesebbnek, amit a mérkőzés első 20 perce alá is támasztott, ugyanis amíg mi nem fejeztük be az akcióinkat és nem voltunk kellően agresszívak addig ellenfelünk mindkettőben bőven fölénk kerekedett és el is húztak 0-2-re – amihez már lassan hozzá kell szoknunk. Az első félidő vége előtt egy 11-esből szépítettünk, aztán a második játékrészben úgy érzem az első 20 percben a mi akaratunk dominált, a srácok éreztek magukban plusz energiákat, melyeket a legjobb pillanatokban mozgósítottak és sikerült egy bravúros fordítást végrehajtani. Ezután szinte természetes módon beszorultunk, de álltuk a sarat, így ha egy kicsivel is de megérdemelt győzelmet arattunk. Egyetlen hiányérzetem, hogy nem tudtam mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, amiért vállalom a felelősséget. Gratulálok mind a 18 emberemnek, akik kezdenek csapattá válni – nem csak a pályán. Hajrá Hatvan! ”

U14
FC Hatvan – GYAK
1-1 (1-1)
Gólszerzőnk: Erdélyi Arnold

Szőllősi T. András: “Végig támadtuk a mérkőzést, futószalagon jöttek a nagyobbnál-nagyobb helyzetek, mégis döntetlen az eredmény!”

U13
Gödöllői SK – FC Hatvan
1-2 (0-0)
Gólszerzőink: Tóth Márton Zsombor, Tujner István Márton

Márkus Tamás: “Egyenlő erők küzdelméből végre mi kerültünk ki győztesen. Amire nem számítottam, hogy a mérkőzés végén tudtunk két gólt szerezni és így a mérkőzést magunk javára fordítani.”

U12
Gödöllői SK – FC Hatvan
4-0 (2-0)