Első hazai győzelmünkre készülünk – beharangozó az Ózdi Kohász SC elleni mérkőzésre

Az NB III Keleti csoportjának 2. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel az Ózdi Kohász SC együttesét fogadja az FC Hatvan a Népkerti Sporttelepen, a „Fű 2-es” pályán. Török László vezetőedző a sok probléma ellenére reméli az első hazai sikert.

„Sajnos most is sérültekről kell beszámolni, a már korábban maródi négy játékoshoz (Simon Mátyás, Ács Ádám, Czibolya Gábor, Mundi Zoltán) egy héttel ezelőtt csatlakozott Szabó Roland, Katona Roland és Fék Zsolt, mindannyiuk játéka kérdéses – fejtegette honlapunknak Török László. – De nem szeretném sajnáltatni magunkat, azért van 27 fős keretünk a fiatalokkal együtt, hogy a hiányzókat mások megfelelően pótolják. Mindenkitől a maximumot várom el, azt szeretném, hogy akik előlépnek, bizonyítsák be, hogy nem véletlenül tagjai az FC Hatvan NB III-as keretének! A legfontosabb, hogy megszerezzük az első hazai győzelmünket, ennek rendelünk alá mindent. Az Ózdot nem igazán ismerjük, persze vannak róluk információim. Az újonnan leigazolt Kitl Krisztián sajnos még nem játszhat, a reamatőrizáció – és az ezzel kapcsolatos szabály – miatt csak 31 nap eltelte után számíthatunk rá. A várható kezdőcsapatot csak a holnap délelőtti edzés után tudom majd kijelölni.”

Az ózdiak szintén újoncok az NB III-as bajnokságban, ők a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú bajnokság megnyerésével, szintén osztályozó nélkül jutottak fel a harmadosztályba. Első NB III-as bajnokijukon egy héttel ezelőtt hazai pályán 0–0-ra végeztek a Tállyával.

A vasárnapi mérkőzést Kulcsár Katalin vezeti majd, míg segítői Szilágyi Norbert és Soós András lesznek.

Várjuk kedves szurkolóinkat a vasárnapi bajnoki meccsre! Legyünk minél többen a Népkerti Sporttelepen és szurkoljuk ki az FC Hatvan győzelmét!!!

Jegyek és bérletek vásárolhatók vasárnap a pénztárban.
Belépőjegy:
Felnőtt: 800 Ft
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Hatvan kártyával: 500 Ft

2019/2020 szezon bérlet:
Felnőtt: 9000 Ft
Diák, nyugdíjas: 5000 Ft