Öten bemutatkoztak tétmeccsen is az FC Hatvanban

Nyáron újonnan igazolt labdarúgóink közül – a felkészülési mérkőzéseken való szereplés után – öten is bemutatkoztak az ESMTK elleni első bajnoki találkozón.

Persze, 22 éves kapusunk, Tajti Bence, illetve 30 éves támadó középpályásunk, Sárközi Szabolcs pályára lépése inkább újbóli bemutatkozásnak számít, hiszen ők korábban már futballoztak az FC Hatvanban.

Tajti az erzsébetiek ellen egy év kihagyás után játszott ismét csapatunkban – egészen jól, hiszen amit védeni lehetett, azt védte. Sajnos kapustársa, Bonica Sebastian tizenegyesét nem sikerült megfognia, hiába mozdult jó irányba.

Sárközi pedig négy év kihagyás után szerepelt újfent az FC Hatvanban, az ESMTK elleni mérkőzésen csatárként kapott lehetőséget és nem is vallott szégyent. Két kapuralövése közül a második volt veszélyesebb; a 78. percben ballal, 18 méterről próbálkozott, a labda azonban az egyik hazai védő fején irányt változtatva a kapu felett hagyta el a játékteret.

A 19 éves Durázi Dániel, illetve a 20 esztendős Dolhai Gergő pályafutása első hatvani mérkőzését játszotta. Közülük a szélső középpályásként futballozó Durázi több jó megmozdulással és csellel vétette észre magát, de gólt sajnos nem sikerült szereznie, míg Dolhai védekező középpályásként a rombolásban és a labdaszerzésben jeleskedett, illetve a 21. percben sárga lapot kapott.

Az ötödik újonnan bemutatkozó labdarúgó a 18 éves Szabó Dominik, aki a 86. percben Torda Patrik cseréjeként kapott játéklehetőséget.