Új játékosaink 2. rész

Sárközi Szabolcs régi-új játékosunk is válaszolt kérdéseinkre.

– Milyen megfontolásból tértél vissza régi-új klubodhoz, nyomon követted-e az FC Hatvan szereplését távozásod után?
– Öt évvel ezelőtt amikor Hatvanba kerültem egy kiváló társaságba és csapatba kerültem, szezon végén előkelő harmadik helyet szereztük meg, akkor az élet úgy hozta, hogy távoztam a csapattól, de természetesen mindig nyomon követtem a hatvani csapat eredményeit. Az Enök Úrral az elmúlt években többször beszéltem a visszatérésről ennek most jött el az ideje aminek nagyon örülök.

– Mik a céljaid a 2019/20-as bajnoki évadban egyéni és csapat szinten?
– Következőkben elsődleges célom, hogy olyan fizikai állapotba hozzam magam,hogy rutinommal és stabil játékommal valóban segíteni tudjam a csapatot a céljai élérésében, ha ez meglesz úgy érzem nem lesz gond. A csapattól egyértelműen azt várom, hogy a rá jellemző játékos focit bemutatva stabil tagja legyen ennek az NBIII-as Keleti csoportnak.

– Úgy hallottuk, hogy az edzői pályán sem mozogsz idegenül. Van-e kilátás, hogy labdarúgóként illetve utánpótlás edzőként is szerepet vállalsz az FC Hatvannál?
– Igen, tavaly kezdtem utánpótlás edzői karrierem, hamar meg is szerettem ezt az. Úgy gondolom nehéz szakma. Az előző szezonban az U14-es nagykátai csapatot irányítottam, akikkel a csoportunkat megnyerve végül Pest megyei 3-ok lettünk. Ez a sikeres és pozitív visszajelzésekkel teli év mindenképp arra sarkall hogy folytassam, Elnök Úrral egyeztetve erre lesz lehetőségem itt Hatvanba is, hiszen az FC Hvan U 10-es korosztályát kapom meg, akikkel már nagyon várom hogy elkezdjük a közös munkát.