Így értékelik a feljutásos sikerünket… II. rész

Horváth Richárd:
“Amikor a csapat elindult ezen az úton, nagy reményeim voltak, hogy az NBIII nem irreális álom. Jó volt kint lenni a meccseken, jó volt látni a meggyőző játékot és azt, ahogy épül a csapat. Fantasztikus érzéseket szabadított fel a sok győzelem, sőt, a legtöbb ellenféllel szemben az volt a kérdés, hogy hány góllal nyer a gárda. Azt gondolom, hogy az NBIII-ban is helyt fog állni ez az együttes, sőt tovább is lép majd, mivel remélem, hogy a harmadosztály egy újabb ugródeszka lesz felfelé – ha minden passzol, akkor mindez valóság lehet! Az Önkormányzat sok pénzzel támogatja az FC Hatvannál folyó munkát és az előremutató törekvéseket, de fontos tudni, hogy ezzel a városi vagyont növeljük. A jövőben hasonló módon állunk a klub mellett, de megemlíteném a jégkorong szakosztályt is, amely egyre sikeresebb. Számomra minden civil szervezet és minden sportegyesület fontos – remélem, hogy a komolyabb eredmények hatására még többen kezdenek majd el sportolni. Hajrá Hatvan, hajrá FC Hatvan!”

Nádas Sándor:
“Nagy várakozással tekintettem a bajnokságra, minden mérkőzést láttam, sőt, több edzést is megnéztem a szezon során. Most már elárulhatom, egy-két tippet is adtam az edzőknek! Látszott a fiúkon, hogy nagyon akarják a sikert. A játékosállomány adott volt és az egész bajnokság alatt tükröződött az osztálykülönbség az FC Hatvan és a többi csapat között. A hajrában csak egy-két kisebb „leeresztés” történt, de ekkor már tét nélküli meccseket játszottunk. Az esetleges osztályozótól pedig nem féltem, biztosra vettem, hogy bármelyik ellenfelet bedarálnák a fiúk. Nagy lendületben van most a csapat és egy egészséges átigazolási politikával azt sem zárom ki, hogy – a lendületet fenntartva – az NB II-be való feljutás sem kizárt! Jó lenne nyáron egy kapust, egy hátvédet, egy középpályást és egy támadót igazolni. Minimum négy új játékos kellene azért, hogy a cseresor is versenyképes legyen, hogy a mérkőzéseket a kispadon kezdők teljesen azonos szinten legyenek a kezdőcsapat tagjaival. Az infrastruktúra pedig fejlődik, épül az új lelátó, sőt, ha tovább haladunk, akkor elképzelhető, hogy a szemközti oldalon is felépül majd egy kisebb lelátó, hiszen a cél az is, hogy komoly stadionja legyen Hatvannak!”

Szabó Roland:
” Nagyon nagy izgalommal vártam a sorsolást a helyszínen. Régen izgultam ennyire és amikor kiderült, hogy nem kell osztályozót játszanunk hanem egyenes ágon felkerült a harmad osztályba nagyon megkönnyebbülést és örömet éreztem. Büszke vagyok, hogy Hatvaniként feljutáshoz segíthettem a klubbot. Köszönjük a városvezetésnek, klubvezetésnek, hogy megteremtették a körülményeket a csapat sikeres szerepléséhez. Köszönjük a klub összes alkalmazottjának, hogy munkájukkal nyugodt hátteret biztosítottak a mindennapokhoz és legfőképp köszönjük a szurkolóknak, hogy a hazai mérkőzések mellett az idegenbeli mérkőzéseken is buzdítottak minket. Reméljük az új szezonban még többen kilátogatnak a mérkőzéseinkre és ezt a bizalmat sikeres szerepléssel tudjuk meghálálni.”