Bonyhádtól Debrecenen át Békéscsabáig – folytatódik sorozatunk és nyereményjátékunk!

Az osztályozó mérkőzésekig hátralévő hetekben új sorozatot és játékot indított az FC Hatvan, most pedig a negyedik résszel folytatjuk a szériát!

Ezen a héten újabb négy megye legjobbjait ismerhetik meg honlapunkon és közösségi felületünkön, illetve velük kapcsolatos kérdéseket is felteszünk. A helyes megfejtők között továbbra is értékes nyereményt sorsolunk ki!

Mint ismeretes, a (Budapesttel együtt) összesen 20 megyei bajnok közül 10 szerepelhet majd az NB III következő kiírásában. A 20 csapatot az MLSZ június negyedikén tíz párosításban összesorsolja majd, így jelenleg még nem lehet tudni, hogy az FC Hatvannak melyik együttes ellen kell megküzdenie az NB III-as tagságért. (Persze elképzelhető, hogy lesznek „erőnyerő” csapatok, ez annak függvényében alakul majd, hogy hány csapat nem adja be az NB III-ba a nevezést.) Ezért érdemes megismerkedni a várható ellenfeleinkkel!

A Tolna megyei I. osztályban az elmúlt hétvégén nyerte meg a bajnoki címet a Bonyhád Völgység LC. Köllő Roland együttese 29 bajnokijából 22-t megnyert, 4-szer döntetlent játszott és csak 3-szor kapott ki, így a második helyezett Tolna VFC már nem érheti utol.

Hajdú-Bihar megyében is győztest avattak a hétvégén, az NB I-es Debreceni VSC második csapata, a DVSC II a Nyíradony elleni 8–0-s sikerrel biztossá tette bajnoki címét, mivel öt pontos előnye van a második helyezett Hajdúböszörményi TE-vel szemben. A Loki fiataljai az egész szezonban lehengerlően futballoztak, 188 gólt szereztek és csak 25-öt kaptak.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kiskunfélegyházi HTK futott be elsőnek, a csapat a Harta elleni 3–1-es sikerrel szintúgy a hétvégén ünnepelhetett. A korábbi élvonalbeli futballista, Koncz Zsolt játékos-edző csapata azonban hiába nyerte meg a bajnokságot ismét (a csapat három éve is első lett), most sem fog indulni az NB III-ban, hiszen a klub nem kért licencet, marad a megyei bajnokságban.

Békés megyében még matematikailag nem biztosította be elsőségét a Békéscsaba 1912 Előre II együttese, de ha a lila-fehérek egy pontot szereznek a Kondoros elleni utolsó mérkőzésen, bajnoki címet ünnepelhetnek – így a DVSC után egy másik profi csapat második együttese lehet az FC Hatvan ellenfele az osztályozón.

És a heti kérdések:

1. Ki a Bonyhád VLC legtöbb gólt szerző játékosa a bajnokságban?
2. Ki az a debreceni játékos, aki ősszel még a DVSC II színeiben ontotta a gólokat, 39-szer talált be, tavasszal viszont már az első csapatban számítottak rá?
3. Ki irányítja edzőként a Békéscsaba 1912 Előre II együttesét?

A helyes megfejtők között FC Hatvan mezt sorsolunk ki!

A helyes válaszokat emailben várjuk a marketing@fchatvan.hu címre szombat 20:00-ig.

A nyertest hétfőn 10:00-kor tesszük közzé facebook oldalunkon.