Kapufák és gólok – újabb sima győzelem

FC HATVAN – HEVESI LSC
3–1 (0–0)

Hatvan, 100 néző. Vezette: Klenovics Patrik (Májer, Nagy F.).

HATVAN: Bajkán B. – Labát K. (Torda P., 85.), Gál M., Fék Zs. (Parragi D., 62.), Karácsony D. – Mundi Z., Bárkányi A. – Szabó R. (Kovács G., 55.), Ács Á., Czibolya G. (Habovda T., 78.) – Simon M. (Bogdán M., 85.). Vezetőedző: Török László

HEVES: Horváth P. – Borics, Fejes, Váradi Z. (Vágó, 46.), Somodi (Kiskartali, 66.) – Szabó G., Pusoma P. (Besenyei F., 82.), Csőke, Ádám (Korsós M., 46.) – Vernyik, Balázs L. (Berecz, 73.). Játékos-edző: Besenyei Ferenc

GÓLSZERZŐ: Simon M. (55.), Ács Á. (60., 66.), ill. Besenyei F. (87.).

JÓK: Ács Á., Mundi Z., Karácsony D., Bárkányi A., ill. Horváth P., Fejes, Pusoma.

Az első félidőben nem ment a gólszerzés, csapatunk nem kevesebb, mint ötször (!) találta el a kapufát. A szünet után már a szerencse is mellénk állt, az 55. percben Szabó Roland a 16-os sarkáról adott be, a középen érkező gólkirályjelölt, Simon Mátyás pedig hat méterről a jobb sarokba fejelt (1–0). Öt perccel később Karácsony Dávid baloldali, laposan belőtt szöglete az egyik védőről felperdült, Czibolya Gábor átemelte a labdát a hosszúra Ács Ádámhoz, aki a kapuba fejelt (2–0). A 66. percben aztán jött a harmadik hatvani gól is, Simon balról a jobb oldalon érkező Ácsnak adott keresztlabdát, aki 20 méterről a hálóba bombázott (3–0)!

A hajrában egy hiba után összejött a szépítés a hevesieknek, egy kirúgást Parragi Dominik vett le, ő megpróbálta hazagurítani a labdát Bajkán Balázsnak, de ez rövidre sikerült, a játékos-edző, Besenyei Ferenc így lecsapott a labdára és a kapus mellett a hálóba lőtt (3–1).

Magabiztos győzelemmel vettük az újabb akadályt.

TÖRÖK LÁSZLÓ: „Egy percig sem gondoltam, hogy a mai mérkőzésen nem szerezzük meg a három pontot. Ezt bizonyította az első félidőbeli öt kapufa és négy további lehetőség a gólszerzésre. Végül magabiztos játékkal nyertünk. Gratulálok a csapatnak!”

BESENYEI FERENC: „Sajnos a buszunk lerobbant, így nem volt mit betolni a kapu elé. Gratulálok a hazaiaknak a bajnoki címhez és sok sikert kívánok az osztályozóhoz!”