Az őszi szezon után most is hetet lőttünk a Borsodnádasdnak

BORSODNÁDASDI LASE – FC HATVAN
0–7 (0–1)

Borsodnádasd, 100 néző. Vezette: Szigetvári Zsolt (Király, Bakos).

BORSODNÁDASD: Konyha – Tankó (Papp A., 68.), Kertész B., Török R., Kriston (Gáspár, 52.) – Tóth M., Biró L., Kiss S., Halász D. – Obbágy, Szabó S. (Juhász Cs., 78.). Edző: Gyárfás Gábor

HATVAN: Aszódi – Labát K. (Parragi D., 63.), Fék Zs., Gál M. – Czibolya G., Ács Á., Szabó R. (Bogdán M., 75.), Karácsony D. – Simon M. – Kovács G., Habovda T. (Torda P., 58.), Megbízott edző: Ifj. Gömöri Ottó

GÓLSZERZŐ: Simon M. (33. – 11-esből), Kovács G. (46., 86.), Torda P. (62.), Czibolya G. (71., 88.), Bogdán M. (78.).

Az első félidőben jól küzdöttek a hazaiak, megnehezítették az új felállásban pályára lépő csapatunk dolgát. Csak a 33. percben sikerült vezetést szerezni, ekkor Simon Mátyást buktatták a 16-oson belül, a büntetőt a sértett pedig magabiztosan értékesítette (0–1).
A szünet után azonnal jött a második hatvani gól is, az első felnőtt bajnokiját játszó Habovda Tibor lőtt a kapufára, de a kipattanóra Kovács Gergő érkezett a leggyorsabban és a földön fekvő kapus mellett a hálóba lőtt (0–2). A 62. percben a frissen beállt Torda Patrik lőtt Parragi Dominik beadása után a kapuba (0–3), majd kilenc perccel később Czibolya Gábor egy remek összjáték után csavart a hosszú sarokba 14 méterről (0–4). A 78. percben egy másik cserejátékos, Bogdán Maxim is gyorsan betalált, egy lövőcsel után 12 méterről a rövid sarokba lőtt (0–5).

A hajrára aztán még két hatvani találat maradt, a 86. percben egy kapu előtti kavarodás után Kovács Gergő eszmélt gyorsan és öt méterről a hálóba lőtt (0–6). Végül a 88. percben Torda egyéni akciója után Czibolyához passzolt, aki tíz méterről helyezett a kapuba (0–7).

A második félidőben tehát kiszakadt a gólzsák, csapatunk az őszihez hasonlóan most is 7–0-ra verte a Borsodnádasdot.

Folytatás szerdán 17 órától a Heves megyei Kupa döntőjében, Heréden a Felsőtárkány ellen.

GYÁRFÁS GÁBOR: „Az első félidőben megmutattuk, hogy megfelelő mentalitással pariban tudunk lenni, akár egy sokkal jobb ellenféllel is. A másodikban a Hatvan megmutatta, miért lett a megye legjobb csapata. A győzelmükhöz és a bajnoki címhez gratulálunk.”

IFJ. GÖMÖRI OTTÓ: „Csodálatos környezetben, a híresen jól küzdő sportszerű hazai csapat ellen megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok mindkét csapatnak a hozzáálláshoz, magunknak pedig a nagyszerű helyzetkihasználáshoz.”