Bicskétől Ózdon át Balatonlelléig – folytatódik sorozatunk és nyereményjátékunk!

Az osztályozó mérkőzésekig hátralévő hetekben új sorozatot és játékot indított a közelmúltban az FC Hatvan, most pedig folytatjuk a szériát!

Ezen a héten újabb négy megye legjobbjait ismerhetik meg honlapunkon és közösségi felületünkön, illetve velük kapcsolatos kérdéseket is felteszünk. A helyes megfejtők között továbbra is értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Mint ismeretes, a (Budapesttel együtt) összesen 20 megyei bajnok közül 10 szerepelhet majd az NB III következő kiírásában. A 20 csapatot az MLSZ június elején tíz párosításban összesorsolja majd, így jelenleg még nem lehet tudni, hogy az FC Hatvannak melyik együttes ellen kell megküzdenie az NB III-as tagságért. (Persze elképzelhető, hogy lesznek „erőnyerő” csapatok, ez annak függvényében alakul majd, hogy hány csapat nem adja be az NB III-ba a nevezést.) Ezért érdemes megismerkedni a várható ellenfeleinkkel!

A Fejér megyei I. osztályban az elmúlt hétvégén nyerte meg a bajnoki címet a Bicskei TC együttese, amely így készülhet az osztályozóra. A korábbi élvonalbeli futballista, Dragan Vukmir által irányított gárda a Mór elleni 4–3-as sikerrel biztosította elsőségét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban a korábban sokkal szebb napokat látott Ózdi FC már biztosan bajnok. Zoran Kuntics együttese remekül menetelt, mindössze egy vereséget szenvedett el bajnokságában. Az ózdiaknál játszik a 24 gólos Pataki Roland, aki vezeti a csoport góllövőlistáját. Az FC Hatvan a tavaly nyári felkészülési időszakban egyébként előkészületi meccsen találkozott az ózdiakkal.

Somogy megyében sem kérdéses már a bajnok kiléte, az I. osztályú pontvadászat nyertese a Balatonlelle SE lett, amely 27 meccséből 25-öt megnyert. A Bözsöny János által irányított együttes 132 rúgott gólnál jár, ebből 23-at a góllövőlista vezetője, Pallósi Roland István vállalt magára. A csapat egyik legrutinosabb tagja a korábban az NB I-et is megjárt védő, Hegedűs Gyula.

A Vas megyei I. osztály győztese már biztosan a Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő, amely imponáló magabiztossággal végzett az élen. Kovács Balázs együttese azonban minden bizonnyal csak a bajnoki címnek örülhet, ugyanis úgy tudjuk – és ezt több megyei futballal foglalkozó honlap is megerősítette –, hogy a csapat nem kért NB III-as licencet, így nem fog tudni a harmadosztályban indulni.

És a heti kérdések:

1. Melyik bicskei játékos vezeti a Fejér megyei I. osztályú bajnokság góllövőlistáját?
2. Mennyi lett tavaly nyáron, augusztus 4-én az FC Hatvan–Ózdi FC felkészülési meccs eredménye?
3. Ki ellen szenvedte el egyetlen vereségét a Somogy megyei I. osztály mostani kiírásában a Balatonlelle SE?

A helyes megfejtők között FC Hatvan mezt sorsolunk ki!
A helyes válaszokat emailben várjuk a marketing@fchatvan.hu címre szombat 20:00-ig.
A nyertest hétfőn 10:00-kor tesszük közzé facebook oldalunkon.