Hétvégénk

Felnőtt
FC Hatvan – Pétervására SE
2-1
Gólszerzők: Gál Márk, Czibolya Gábor

U15
Taksony SE – FC Hatvan
2-5
Gólszerzők: Szabó Marcell 3, Ruis Richárd, Szabó Donát

Nagy Gábor: “Gyors gólváltás jellemezte az első tíz percet egy nagyon rossz minőségű füves pályán. Igyekeztünk alkalmazkodni a talajhoz, sok hosszú labdával indítottuk a támadóinkat, de nem sikerült további gólokat szereznünk. Védekezésben sokat kellett visszazárni, mert az ellenfél is gyorsan átjátszotta a középpályát, előre rúgott labdákkal. Szünet után realizálódott a nagyobb játéktudás, a játék képét és az eredményt tekintve is. Egyénileg Szabó Marcell játéka emelkedett átlag fölé, ami gólokban is mérhető volt. ”

U14
Taksony SE – FC Hatvan
1-10
Gólszerzők: Kovács Gergő 4, Nagy Zoltán Dezső 2, Pintér Marcell 2, Czakó Bence, Nagy Dávid

U13
Jászberényi FC – FC Hatvan
6-1
Gólszerzők: Pintér Marcell

U12
Jászberényi FC – FC Hatvan
1-1
Gólszerzők: Vörös Tibor Dániel

Leány U19
Várda Labdarúgó Akadémia – FC Hatvan
2-3
Gólszerzők: Elek Nikoletta 2, Kovács Judit

Győri Tamás: “Úgy kezdte a mérkőzést a Várda, mint gondoltam 20-25 percig ők rohamoztak mi pedig álltuk a sarat, néha néha még mi is eljutottunk az ellenfél kapujához! Félidő 0:0. Fordulás után mi voltunk sokkal erőszakosabb és aktívabb szép támadások és egyéni villanások jellemezték ezen perceket és jött Elek Niki és már vezetünk is, még a vezetést át sem éltem már egy Tóth Anna szabadrúgásból Elek Niki firkált. Már 2 volt az előnyünk! Várda sem adta fel, elkezdtek nyomni. 15 perc alatt le is dolgozták a hátrányt 2:2, helyzet itt helyzet ott! Fél pályánál egy szabadrúgást kaptunk Tóth Anna ívelt a kapu elé, kavarodásból nem tudtak felszabadítani és érkezett Kovács Judit és bekotorta, 2:3 ezzel nyertünk! Ezzel a győzelemmel a 2. helyen végeztünk!!! KÖSZÖNÖM A VEZETŐKNEK ÉS A CSAPATOMNAK EZ MINDENKI ÉRDEME!!!! GRATULÁLOK

Leány U16
Haladás-Viktória – FC Hatvan
17-0

Leány U14
Gyulai Amazonok – FC Hatvan
0-1
Gólszerző: Szabó Amanda

Bárdos János: “Az utazás végig jó hangulatban és enyhe émelygéssel telt. Kulturált, szépen gondozott sport komplexumban találtuk magunkat, ahol 7 nagyméretű labdarúgó pálya volt. Salakmotoros versenyekre is kialakított volt az egyik. Mi a műfüves pályán játszottunk. Akklimatizálódás, gyors öltözés, taktikai értekezlet, szokásos hosszúságban. A bemelegítés rövidebbre sikeredett, névsorolvasás a sporitól és megkezdtük. A lányok nagyon igyekeztek a megbeszéltek szerint játszani. A szélen vezettük akcióinkat, lövésekkel próbálkoztunk, a kapusnak hazapasszoltuk a labdát. Építkeztünk. A sokadik akciónk végén Petrovics P. középről (kettő közé, területbe) indította Tóth Viktóriát a jobb szélen. Szélsőnk ügyesen irányba átvette a labdát, erősen középre passzolt. A kivetődő kapus alatt a középre érkező labdát, Szabó Amanda paskolta az üres kapuba (I.félidő 35’). Kialakítva ezzel a mérkőzés végeredményét. A második játékrészben is ellenfelünk fölé nőttünk, agresszivitásban, kombinatív játékban, helyzet kialakításban, így megérdemeltnek mondható az 1-0-s győzelmünk. Úgy gondolom, hogy a lányok az elmúlt hónapokban, egyenletesen fejlődve (sok harc árán) jutottak el erre a szintre, ahol bárkinek ellenfelei lehetünk.”