Vasárnap délután Heréden lépünk pályára

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 26. fordulójában, május 5-én, vasárnap, 17:00-tól a Heréd LC otthonában lép pályára az FC Hatvan.

A mieink 22 győzelemmel és 3 döntetlennel, összesen 69 ponttal, 97–17-es gólkülönbséggel, 20 egységnyi előnnyel állnak a tabella élén. Már biztos bajnokok vagyunk, így készülhetünk a június eleji osztályozó mérkőzésekre. Idegenben 12 bajnokinkból 10-et megnyertünk, míg kétszer döntetlent játszottunk.

A Heréd LC jelenleg a bajnokság 10. helyén áll, 10 győzelemmel és három döntetlennel szereztek 33 pontot, míg 12-szer kikaptak. Hazai környezetben viszont erősek, 6 győzelem és 3 döntetlen mellett csak háromszor szenvedtek vereséget. Keretükben több korábbi hatvani futballista nevét találhatjuk, Szabó Bertold, Pásztor Kornél, Zsámboki Ádám, Nagy Szilárd, Tari Szabolcs és Fotós László is szerepelt korábban nálunk.

Ősszel a 12. fordulóban, hazai pályán 6–0-ra kiütöttük a herédieket, góljainkat Simon Mátyás (3), Katona Roland, Szabó Roland és Kész Tibor szerezték.

A Heréd elleni mérkőzés előtt annyi biztos, hogy Karácsony Dávid eltiltása lejárta után visszatérhet a csapatba, sérülés miatt Purzsa Máté továbbra is hiányzik.

A vasárnapi találkozót Péli Zsombor vezeti majd, míg segítői Bíró Roland és Molnár László lesznek.

Köszönjük tisztelt szurkolóinknak az eddigi buzdítást, és kérjük a kedves drukkereket, hogy a közeli Herédre is minél többen kísérjék el a csapatot és szurkoljuk ki az újabb hatvani sikert!