A Blázi házaspár a felcsúti Puskás Akadémián járt

Blázi János és felesége, Erzsike néni a mai napon a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián járt. Klubunk – most már korábbi – gondnokát és szertárosát Takács Mihály igazgató vezette körbe az Akadémián, és mindketten nagy örömmel járták végig a pályákat.

„Feltették az i-re a pontot, megkaptuk, amire vágytunk – fejtegette honlapunknak Blázi János. – A felcsúti stadiont, a Pancho arénát láthattuk kívülről-belülről, nagy élmény volt a pályákat végignézni. Takács Mihály igazgató úr végigvezetett minket a létesítmény teljes területén! Ez a túra egyébként az én bakancslistámon szerepelt.”

Ofella Zoltán, klubunk elnöke hozzátette, nagy megtiszteltetés, hogy a felcsútiak csak velük foglalkoztak ezen idő alatt, senki mással, hiszen az egész körbevezetés nekik szólt.

„Csodálatos volt, hogy eljutottunk ide – folytatta Erzsike néni. – A fő pályán megnéztem a fű minőségét, amely gyönyörű szép volt, nagy élményt jelentett látni! Az igazgató úr nagyon-nagyon rendes ember, csak velünk foglalkozott, le a kalappal előtte!”

Íme egy részlet a Puskás Akadémia honlapjáról:
“Jani bácsi és Erzsi néni ámulattal járnak-kelnek a Puskás Akadémián. „Csodálatos az egész! Ide eljutni! Hát ki gondolta volna?” – fogalmaz Erzsi néni. „Most már csak az kellene, hogy egyszer a Puskás FC jöjjön el Hatvanba, mondjuk egy edzőmeccsre” – teszi hozzá nevetve Jani bácsi.

Akadémiai körútjuk során igazgatónk, Takács Mihály kalauzolja a Blázi-házaspárt: „Olvastam róluk, s azt nyilatkozták, hogy szeretnének egyszer eljutni a miniszterelnök által alapított akadémiára, így aztán elmentem, és elhoztam őket ide – árulja el Takács Mihály.”

A Puskás Akadémia cikkje az alábbi linken olvasható.
Fotó: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia