Hétvégi női, leány eredményeink

Felnőtt Női
FC Hatvan – Metis NFC
0-6

Bárdos János: “Ebben a félévben, tavaszi szezonban ez volt az egyetlen hazai mérkőzésünk. Igyekeztünk helytállni. A tavalyi kilenchez képest fejlődés volt. Eltekintve a 33’-44’ perc közötti négy gólt, egészen remekül lassítottuk, tördeltük a játékot. Próbáltunk időt nyerni a visszazáráshoz, az ellenfél kapuja elé érkezéshez. Így is megszerezhettük volna becsület gólunkat, de ma csak ennyire futotta. A lányok minden egyes alkalomkor bizonyítják, hogy nagyon szeretnek focizni. Kimagasló teljesítményt nyújtott Franka Niki középső védőként tartotta a lelket és az eredményt, míg Tóth Bogi a kapuban parádézott.
Külön köszönöm az 5 U19-es lányunknak, hogy segítettek. Ők is megmutatták, hogy jó helyen van náluk a labda.
Hajrá FOCI! Hajrá MI!”

Leány U19
Mezőkövesd Zsóry FC – FC Hatvan
3-0

Leány U16
Kelen SC – FC Hatvan
13-2
Gólszerzőink: Hajdu Adrienn, Tóth Mercédesz

Leány U14
FC Hatvan – Várda Labdarúgó Akadémia
3-1
Gólszerzők: Petrovics Petra 2, Végvári Vanessza

Bárdos János: “Ha nehezen is, de sikerült! Könnyebbnek gondoltam az utolsó helyezett elleni összecsapást. Ellenfelünk sokat fejlődött az elmúlt fél évben. MI is igyekeztünk, de hát a jobbnál-jobb helyzeteinket, ziccereinket is sikerült kihagynunk, ezzel újra csak magunknak tettük nehézzé a 3 pont megszerzését.
Ebben a két félidőben sikerült egy bajnokság megnyeréséhez elegendő ordító ajtó-ablak helyzetet elpuskáznunk. De hát ezek is MI vagyunk. Játékunkban az volt dicsérhető, hogy számtalanszor kerültünk az ellenfél kapuja elé, igyekeztünk focizni, a szélekre kivinni a labdát, passzolni és biztató volt a jövőre, hogy pozitívan biztattuk egymást.
Hajrá FOCI! Hajrá MI!”