Megvan a második döntetlenünk

MARSHALL-ASE – FC HATVAN
1–1 (0–0)

Andornaktálya, 60 néző. Vezette: Viktor Ferenc (Pásztory, Sohajda).

ANDORNAKTÁLYA: Bajzát D. – Trungel, Várkonyi, Marticsek (Torma, 46.), Madarassy – Sárosi, Szabó L. (Hompoth, 90.), Jacsmanik (Mohácsi, 73.), Nagy V. – Bárdos (Nagy B., 86.), Nyikes (Megyeri, 46.). Vezetőedző: Szabó László

HATVAN: Bajkán B. – Purzsa M., Labát K. (Kovács G., 76.), Fék Zs., Karácsony D. – Bárkányi A., Ács Á. – Szabó R. (Alapi G., 57.), Torda P., Czibolya G. – Simon M. Vezetőedző: Simon Antal

GÓLSZERZŐ: Bárdos (77.), ill. Alapi G. (79.)

JÓK: az egész hazai csapat, ill. Czibolya G., Alapi G., Karácsony D.

Szokásunkhoz híven támadólag léptünk fel az Andornaktálya otthonában is, de a mérkőzés első félidejében minden lehetőségünket elrontottuk – a legközelebb talán Czibolya Gábor állt a gólhoz, de fejese a kapufán csattant. A szünet után hiába voltunk továbbra is fölényben, a 77. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, kapusunk, Bajkán Balázs egy szöglet után kiejtette a labdát, amelyet Bárdos Bence gyorsan reagálva a hálóba lőtt (1–0). Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, két perccel később egy indítás után Simon Mátyás fejelte tovább a labdát, amit Alapi Gábor átvett, kicselezte a kapust és az üres kapuba helyezett (1–1). A hajrában mindent megtettünk a győztes gól megszerzése érdekében, de Alapi újabb lövése a kapufát találta el, míg Simon Mátyás ordító ziccerben hibázott, így maradt a döntetlen.

SZABÓ LÁSZLÓ: „Rengeteg energiát kellett mozgatni a bajnokesélyes csapat ellen, de szerencse is mellénk állt, amiért sokat tettünk. Minden dicséret megilleti a csapatot.”

SIMON ANTAL: „Kicsit megismétlődött a tavalyi hazai mérkőzés, ahol nehezen tudtunk nyerni 2–1-re. A ziccerek most is megvoltak, de vagy a kapus, vagy a kapufa segített a lelkesen védekező hazai csapatnak.”