Szombaton Andornaktályán lépünk pályára

Hétvégén itt az újabb idegenbeli bajnoki, március 9-én, szombaton, 14:30-tól a Heves megyei I. osztályú bajnokság 18. fordulójában az andornaktályai Marshall-ASE együtteséhez látogatunk.

Az FC Hatvan a Marshall-ASE elleni találkozó előtt 49 ponttal, 16 győzelemmel és 1 döntetlennel vezeti a bajnokságot, gólkülönbségünk 73–12, előnyünk pedig már 14 pont a második helyezett Energia SC Gyöngyös előtt. Idegenben eddig legyőztük a Maklárt, az Egerszalókot, a Gyöngyöshalászt, a Pétervásárát, a Hevest és az elmúlt héten a Füzesabonyt, míg döntetlent játszottunk az Energia SC Gyöngyös otthonában.

A Marshall-ASE jelenleg a 10. helyen áll, 17 bajnokijukon 6 győzelemmel és 5 döntetlennel 23 pontot szereztek, míg hatszor vesztesen hagyták el a pályát. Összesen 35 gólt szereztek és 31-t kaptak. Hazai környezetben jól szerepeltek eddig, négy győzelem és három döntetlen mellett csak egyszer szenvedtek vereséget.

Ősszel a 3. fordulóban a Marshall-ASE ellen otthon 2–1-es sikert arattunk, góljainkat Simon Mátyás és Czibolya Gábor szerezték, míg az ellenfélnél Sárosi Gábor talált be.

Ahogy korábban hírt adtunk róla, a bajnokság ezen szakaszában sokszor játszunk idegenben, ez sorrendben a második házon kívüli meccsünk lesz, aztán a jövő heti hazai, Egerszalók elleni bajnoki után megint háromszor megyünk idegenbe. Szerencsére ez az eredményességünkön nem látszik, hiszen házon kívül is hozzuk a meccseket.

A szombati, andornaktályai mérkőzést Viktor Ferenc Péter vezeti majd, míg segítői Pásztory Krisztián és Sohajda László lesznek majd.

Hajrá, Hatvan!!!