Szombaton itt a tavaszi rajt, a Maklárt fogadjuk 14 órától

Hétvégén itt a tavaszi rajt, a Heves megyei I. osztályú bajnokság 16. fordulójában, szombaton, 14 órakor a Maklár SE együttesét fogadja az FC Hatvan a Népkerti sporttelepen. Nem ez lesz az egyetlen bajnoki meccs egyébként sporttelepünkön a hétvégén, hiszen szombaton 12 órától a Lőrinci VSC–Gyöngyöshalász SE meccset játsszák le. Jó hír, hogy a két mérkőzést egy jeggyel lehet megtekinteni.

Az FC Hatvan a tavaszi szezon és a Maklár elleni találkozó előtt 43 ponttal, 14 győzelemmel és 1 döntetlennel vezeti a bajnokságot, gólkülönbségünk 63–9, előnyünk pedig 8 pont a második helyezett Energia SC Gyöngyös előtt. Hazai pályán pedig hibátlanok vagyunk, legyőztük a Füzesabonyt, a Marshall-ASE-t, a Bélapátfalvát, a Besenyőteleket, a Lőrincit, a Herédet, a Borsodnádasdot, az Eger II-t és a Felsőtárkányt is.

A makláriak a 11. helyen teleltek, 15 bajnokijukon 4 győzelemmel és 4 döntetlennel 16 pontot szereztek, míg hétszer vesztesen hagyták el a pályát. Összesen 27 gólt szereztek és 31-at kaptak. Idegenben hat meccsen mindössze három pontot gyűjtöttek, a Heréd, az Egerszalók és a Gyöngyöshalász otthonában ikszeltek.

Ősszel az 1. fordulóban Makláron 4–0-s győzelmet arattunk, góljainkat Simon Mátyás, Ács Ádám, Katona Roland és Czibolya Gábor szerezték.

A szombati mérkőzést Várallyay Miklós vezeti majd, míg segítői Sohajda László és Májer Konrád lesznek.

Simon Antal, csapatunk vezetőedzője elmondta, hogy a felkészülési időszak során a mérkőzések domináltak és örül, hogy megvan az első trófeája a Hatvannal.

„Olyan felkészülést hajtottunk végre, amelyben a meccsek domináltak – mondta Simon Antal vezetőedző. – A felkészülési találkozókkal egy időben a Téli-kupában lehetőséget tudtam adni hat U17-es és U19-es korú játékosnak, akiknek jó motivációs tényező volt a torna és megkapták a megfelelő meccsterhelést. A döntőben a mezőnyfölényünk nagy gólkülönbségű sikerben mutatkozott meg, ezzel remek főpróbát tartottunk a bajnokság tavaszi szezonjára – ez a győzelem egyébként az első trófeám a Hatvannal. Örömteli az is, hogy Szabó Roland és Gál Márk combsérülését leszámítva megúsztuk sérülések nélkül a felkészülési időszakot.”

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésekre, a Népkerti Sporttelepre!!!