Ketten távoznak az FC Hatvantól

Miközben felnőtt csapatunk már javában készül a tavaszi szezonra, a keretben megtörténtek az első változások. Két játékos, a kapus Zán Krisztián, illetve a támadó Kész Tibor az előttünk álló idényben már nem lesz az állományunk tagja, hiszen mindketten távoznak az FC Hatvantól.

A 21 éves Zán Krisztián a nyáron érkezett klubunkhoz, azonban az őszi szezonban mindössze egy Magyar Kupa-mérkőzésen kapott lehetőséget, az Energia SC elleni 4–1-es nyári győzelem során védett. A 24 esztendős Kész Tibor – aki második „etapjában” 2017 nyara óta volt a keret tagja – ősszel 15 meccsen játszott, de csak hétszer tette ezt kezdőként, miközben nyolcszor csereként lépett pályára és három gólig jutott (az Egerszalók, a Heréd és a Borsodnádasd ellen).

Klubunk további sportsikereket kíván a távozó labdarúgóknak!

Természetesen a vezetőség szeretne télen több játékost is igazolni, egy kapus, egy szélső és egy támadó megszerzése a cél. A kapusposztra már meg is van a jelölt, a Vác Város LSE-ben pallérozódó, legutóbb a Pest megyei II. osztályú Vác-Deákvárban védő 19 éves játékos, Bajkán Balázs készül a kerettel, jelenleg a tárgyalások zajlanak vele.