Erzsike néni kezdőrúgása után hét gólt szereztünk

FC HATVAN–BORSODNÁDASD 7–0 (3–0)

Hatvan, 150 néző. Vezette: Szigetvári Zsolt (Király, Kovács B.).

HATVAN: Aszódi M. – Purzsa M. (Bogdán M., 72.), Labát K.. Gál M., Fék Zs. – Bárkányi A. (Török N., 67.) – Sárközi J. (Parragi D., 72.), Torda P. (Czibolya G., 60.), Mundi Z., Kész T. (Szabó R., 72.) – Simon M. Vezetőedző: Simon Antal

BORSODNÁDASD: Tóth A. – Tankó, Kertész, Ambrus, Gyárfás (Holló, 83.) – Fáklya, Halász, Obbágy, Makó (Mészáros K., 67.) – Kriston (Liktor, 78.), Török R. Játékos-edző: Gyárfás Gábor

GÓL: Kész T. (18.), Mundi Z. (28.), Simon M. (38., 49., 65. – 11-esből), Gál M. (76.), Fék Zs. (77.)

JÓK: Simon M., Kész T., Gál M., Fék Zs., Mundi Z., ill. senki.

A mérkőzés előtt klubunk vezetői Blázi Jánosnét, mindenki Erzsike nénijét köszöntötték, aki évtizedek óta szolgálja az FC Hatvant és a hét elején, hétfőn ünnepelte a 60. születésnapját, ezért a kezdőrúgást is ő végezhette el!

Csapatunkból többen sérülés, illetve betegség miatt nem álltak Simon Antal vezetőedző rendelkezésére, így Katona Roland, Karácsony Dávid, Ács Ádám és Zán Krisztián is csak a lelátóról figyelhette az összecsapást. Az első hatvani gólra a 18. percig kellett várni, egy középen ide-oda pattogó labda a vendégek egyik védőjéről Kész Tibor elé pattant, aki négy méterről, kapásból a hosszú sarokba bombázott (1–0). Tíz perc elteltével már kettővel vezettünk, Simon Mátyás passzolt Mundi Zoltánhoz, aki kilenc méterről remekül lőtt a jobb alsó sarokba (2–0)! A 38. percben Készt buktatták a 16-oson belül, a büntetőt Simon magabiztosan lőtte a jobb alsó sarokba (3–0). Az első játékrész Simon kapufájával ért véget.

A szünet után ott folytattuk ahol abbahagytuk, a 49. percben Sárközi János jobboldali beadását Kész továbbpörgette, az érkező Simon pedig a hosszúba lőtt (4–0). Az 54. percig kellett várni a Borsodnádasd első igazi kapuralövésére, Fáklya Tamás próbálkozott a jobbösszekötő helyéről, de Aszódi Miklós résen volt. A 65. percben ismét Kész tört be a büntetőterületen belülre, ahol újfent buktatták és a tizenegyest megint Simon lőtte félmagasan a jobb sarokba (5–0). A 69. percben Simon lövése újra a kapufát találta el, de a 76. percben Gál Márk ennél is jobban célzott, 18 méteres lövése a jobb felső sarokban landolt (6–0). És újabb egy perc elteltével jött a hatodik, utolsó hatvani gól is, Mundi hatalmas kapufája után Fék Zsolthoz pattant a labda, aki 18 méterről remekül csavart a bal felső sarokba (7–0).

Újabb fölényes győzelmet arattunk tehát remek játékkal. Folytatás jövő szombaton a Heves otthonában.

SIMON ANTAL: – Kész Tibor vezető góljáig fegyelmezetten védekezett az ellenfél, azt követően azonban a vendégek nem tudták levédekezni gyors játékosainkat. A széleken sokszor mögéjük tudtunk kerülni, így futószalagon alakítottuk ki a gólszerzési lehetőségeket. Örülök, hogy újabb fölényes győzelmet arattunk.

GYÁRFÁS GÁBOR: – Köszönjük az ellenfél sportszerű játékát és a szurkolók biztatását. Gratulálok a hatvaniaknak és további sok sikert kívánok nekik!