Szombaton a Borsodnádasdot látjuk vendégül a Népkerti Sporttelepen

Szombaton 13:30 órai kezdettel a Heves megyei I. osztályú bajnokság 13. fordulójában a Borsodnádasdi LASE együttesét fogadjuk a Népkerti Sporttelepen.

Az FC Hatvan az előző fordulóban 4–2-es győzelmet aratott a Pétervására vendégeként, így 10 győzelemmel, 1 döntetlennel, 31 megszerzett ponttal vezetjük a bajnokságot és előnyünk továbbra is egy pont az egy meccsel többet játszó Energia SC Gyöngyös előtt. Hazai környezetben abszolút hibátlanok vagyunk, legyőztük a Füzesabonyt (7–2), a Marshall-ASE-t (2–1), a Bélapátfalvát (5–1), a Besenyőteleket (2–0), a Lőrincit (7–0) és a Herédet (6–0) is.

Szombati ellenfelünk, a Borsodnádasd jelenleg a táblázat 13. helyén áll, 12 bajnokijukon 3 győzelmet és 2 döntetlent értek el, míg hétszer vereséget szenvedtek, így 11 ponttal rendelkeznek. Az előző körben hazai pályán 3–2- re megverték a Herédet. Idegenben azonban nem igazán megy a csapatnak, 6 bajnokin mindössze két döntetlennel, a Maklár (2–2) és a Bélapátfalva (1–1) elleni remivel szereztek pontokat.

Természetesen ennek a találkozónak is mi vagyunk az esélyesei, de ahogy mindig, most is a pályán kell érvényesíteni a papírformát!

Az előző szezonban, Hatvanban 6–0-ra vertük meg a szombati ellenfelet, míg

Borsodnádasdon 5–1-es hatvani siker született.

Az FC Hatvan–Borsodnádasdi LASE mérkőzést Szigetvári Zsolt vezeti majd, segítői Juhász Ádám és Kovács Barnabás lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre!!!