Újabb hetes, ezúttal a Lőrincinek

FC HATVAN–LŐRINCI 7–0 (2–0)

Hatvan, 250 néző. Vezette: Tóth Zoltán (Varga G., Szarvas L.).

HATVAN: Aszódi M. – Purzsa M. (Török N., 78.), Katona R., Fék Zs., Karácsony D. (Bogdán M. 71.) – Szabó R. (Gál M., 60.), Ács Á. (Mundi Z., 60.), Bárkányi A., Kész T. (Labát K., 60.) – Simon M., Czibolya G.. Vezetőedző: Simon Antal

LŐRINCI: Gedei K. – Balla, Héder (Gulyka, 57.), Székesi, Ágói, Szebenyi (Tóth P., 55.) – Polácsek (Nyisztor, 77.), Patkós, Tatár (Benedek, 75.) – Oláh Á. (Gódor, 14.), Less T. Vezetőedző: Győri Zoltán

GÓLSZERZŐ: Czibolya G. (43., 52., 56.), Simon M. (45., 48., 86.), Bogdán M. (90.)

JÓK: Katona R., Fék Zs., Czibolya G., Simon M., ill. Székesi, Patkós, Less T, Ágói.

Újabb remek győzelmet aratott csapatunk, ezúttal a szomszédvár Lőrincinek rúgtunk hét gólt. Az első félidőben kicsit nehezen kaptuk el a játék ritmusát, a vendégeknek volt egy kapufájuk a 10. percben, de a játékrész végén sikerült megszerezni a vezetést, a 43. percben Czibolya Gábor lőtt a hálóba. Sőt, a 45. percben már kettővel vezettünk, gólkirály-jelöltünk, Simon Mátyás talált be, így kétgólos előnnyel mehettünk pihenőre.

A fordulás után aztán beindult a hatvani henger, a 48., az 52. és az 56. percben is betaláltunk – szintúgy Simon és Czibolya révén. A hajrára is maradt két találat; Simon sem akart lemaradni csatártársa mögött, így ő is harmadszor talált a hálóba a 86. percben, míg a 90. percben a csereként beálló 16 éves tehetségünk, Bogdán Maxim is eredményes volt, ő az első gólját szerezte az FC Hatvan felnőtt csapatában!

Újabb kiütéses sikert arattunk tehát és köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen szép számban látogattak ki a mérkőzésre!

SIMON ANTAL: – Az első félidőben kicsit nehezen kaptuk el a játék ritmusát. Ehhez azért az is kellett, hogy a Lőrinci nagyon fegyelmezetten védekezett, és veszélyes kontrákat vezetett. Az első félidő végén kétszer sikerült bevenni az ellenfél kapuját, így a második félidőt magabiztosan tudtuk hozni.

GYŐRI ZOLTÁN: – Negyven percig kimondottan jól helytálltunk, és ha a 10. percben gólt fejelünk és nem kapufát, akkor teljesen más mérkőzést láthattak volna a szurkolók. Gratulálok a kulturált futballhoz az FC Hatvannak!