A Győri Zoltán által irányított Lőrincit fogadjuk az újabb rangadón

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 9. fordulójának rangadóján az FC Hatvan a Győri Zoltán által irányított, szomszédvárnak számító Lőrinci együttesét fogadja szombaton 15 órai kezdettel a Népkerti Sporttelepen.

A mieink továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezetik a bajnokságot, hétből hét mérkőzést megnyertünk, 30 gólt szereztünk és mindössze ötöt kaptunk. Hazai pályán a Füzesabonyt 7–2-re, az Andornaktályát 2–1-re, a Bélapátfalvát 5–1-re, míg a Besenyőteleket 2–0-ra vertük meg. Legutóbb, egy hete a Gyöngyöshalász otthonában győztünk 7–1-re.

A Lőrinci újonc a bajnokságban, ennek ellenére kitűnően szerepelnek Győri Zoltán tanítványai, hiszen 14 ponttal a 4. helyen állnak, összesített gólkülönbségük 19–11. Házon kívül kétszer győztek, a Pétervásárát és a Bélapátfalvát verték meg, a Gyöngyöshalász otthonában ikszeltek, míg a Maklártól kikaptak. Legutóbb, egy hete a Besenyőtelekkel játszottak otthon 2–2-es döntetlent.

A meccs érdekessége, hogy a Lőrinci kispadján az a Győri Zoltán ül, aki játékosként éveken át szolgálta az FC Hatvant, 2007-tól 2009-ig futballozott klubunknál, majd ezután egészen 2011 végéig játékos-edzőként irányította is a csapatot. A 42 éves szakember egyébként már az előző szezonban a Lőrincinél dolgozott és vezetésével jutott fel a csapat a megyei II. osztályból a megyei I. ligába.

Neki tehát biztosan presztízsmeccs lesz a szombati, ahogyan az lesz Székesi Ádámnak, Tóth Péternek és Ágói Zoltánnak is, hiszen ezen játékosok korábban szintén futballoztak az FC Hatvanban – sőt, Székesi nem is olyan régen még csapatkapitány is volt.

Érdekes mérkőzésre van tehát kilátás, várunk mindenkit a Népkerti Sporttelepre, szurkoljuk ki az újabb hatvani győzelmet!!!

FC HATVAN (1.)–LŐRINCI (4.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep. Vezeti: Tóth Zoltán (Varga G., Szarvas)