A 3. BOSCH Labdarúgó tábor összegzése

Az FC Hatvan Kreatív Műhelyének gondolkodói, 1-2 év tapasztalatai után, egy multinacionális céggel karöltve vitték végbe az elmúlt 3 év gyermek táboroztatását.
Az első évben 163, a másodikban 307, míg most 212 gyermek szerezhetett nyári élményeket, fejleszthette labdarúgótudását, tehette próbára állóképességét.

2018. júliusában került megrendezésre az idei nyári dzsembori.
1 táborvezető,12 edző, 10 pedagógus, 9 óvónő, 12 önkéntes munkás teljesített szolgálatot 4 hét, 20 nap alatt, hogy 212 gyermek biztonságban, jól érezze magát.

Az idei év kiemelkedő szenzációja, hogy táborunkba tiszteletét tette egy UEFA küldöttség. Margret Kratz német szaktanácsadó, Emma Sykes, az UEFA női futball-fejlesztésért felelős divíziójának munkatársai, Juhász Anita MLSZ Női Szakág-vezető és Dénes András voltak vendégeink. Az UEFA küldöttek feladata a keleti régióban kiemelkedően működő női labdarúgó műhelyeket támogatásának felkutatása, feltérképezése és javaslat tétel.

A III. BOSCH Nyári Labdarúgó Tábor hétfő 7:30-tól, péntek 17:00-ig tartott.
A program a következő volt:
HÉTFŐ: de. és du. is kiscsoportos labdarúgó foglalkozások

KEDD:de.: kiscsoportos foglalkozás
du., bicikli túra, sóderoshoz

 

SZERDA: hatvani strandfürdő

CSÜTÖRTÖK: Mátraházi Edzőtábor,
de-i foglalkozás, étkezés az edzőtáborban
du.: túra Kékes-tető

PÉNTEK: de.: sorverseny
du., tájékozódási futás, csurdítás, értékelés, zárás

Az idei évben is, mint a 3 előzőben, sérülés nélkül úsztuk meg programjainkat!
Az elkövetkezendő 1 év feladata, hogy frissítsük programjainkat, új ötletek kerüljenek a napi körforgásba. Olyan váratlan napi feladatok, amelyek még jobban elmélyítik a klub és a gyermekek kötődését. Népszerűsítve ezzel szeretett sportágunkat!