U17-es Heves megyei válogatott értékelés

Bedő Tamás így értékelte az U17-es válogatott mérkőzését és
18 fős keret, Fc Hatvan (5), Gyöngyösi AK (5), Eger 3, Egerszalók (2), Bélapátfalvai SKE (1), Füzesabony (1), Lőrinci VSC (1)
Fc Hatvan: Pászti Adrián(kapus), Kiss Barna(védő), Kis Kende(középpályás), Török Norman(Középpályás), György Felicián(Támadó)
Eredetileg 8 jelölt volt, de sérülések miatt ketten nem tudtak részt venni és egy játékos munkahely miatt nem tudta vállalni.
A házigólkirályunk(24) Benkó Dominik hát problémák miatt, Uj Milán Kapusunknak a kezét műtötték, Kékesi Gábor munka miatt nem vett részt a válogatón. Biztos vagyok benne hogy mind 3-nak helye lett volna a keretben, de nem vagyok telhetetlen, inkább büszke vagyok arra hogy 5 játékosunk ott lesz az U17-es megyei válogatottba és képviseli Heves megyét.

Heves megye 1-5 Hargita fi:0-1
Rögtön a mérkőzés elején látszódott, hogy az ellenfél jóval összeszokottabb volt, de ez nem is csoda hiszen mi a mérkőzéssel együtt, harmadszor találkoztunk, ha nem számolom a két válogatót. Tudtuk 2 edzéssel nem tudjuk megváltani a világot, ezt próbáltuk a lelkesedéssel,akarattal ellensúlyozni.
Az első félidőben ez sikerült is, egyenrangú ellenfelei voltunk a Hargita csapatának. Az elején nekünk voltak ziccerek amik kimaradtak, majd a félidő derekán egy előreívelt labdával nem tudtunk mit kezdeni és hátrányba kerültünk. Ezek után egy kicsit megzavarodtunk és az ellenfél sok helyzetet tudott kidolgozni.
A második félidőben hatot cseréltünk, akit behívtunk annak mindnek legalább 1 félidőt szerettünk volna adni. Ez látszott a félidő elején és 3 perc alatt két gólt kaptunk, utána rendeződtünk és sikerült mindenkinek felvenni a mérkőzés ritmusát. Ezek után jöttek a helyzetek és ennek eredménye Márkus Marcell gyönyörű átlövésével szépítettünk.
Ez után még ott voltak a lehetőségek, hogy felzárkózzunk, de rendre kimaradtak és az ellenfél büntetett. Az utolsó 10 percre fizikailag is elfogytunk, így már nem volt benne a szépítés.
Összességében elégedett vagyok, ha legalább 6-8 edzésen találkozunk a játékosokkal, akkor többre is képesek lehettünk volna. Maximális dícséret illetti az összes játékost! Technikailag és taktikailag is jól felkészült játékosok, ügyesek és lelkesek voltak!
Végezetül köszönöm a Heves megyei szövetségnek a felkérést és a lehetőséget, egy nagyszerű élménnyel gazdagodtam! Köszönöm kollegámnak Bársony Dánielnek, az elejétől fogva jó volt az összhang, nagyon jó volt vele együtt dolgozni.
És természetesen a srácoknak, öröm volt velük dolgozni és egy szép lezárása volt ennek a szezonnak.