Kollár Péter U13-as edzőnk is értékelte a klagenfurti tornát

Óriási várakozással telve vágtunk neki a klagenfurti utazásnak, rengeteget készültek a gyerekek, vezetők, hogy minden tökéletesen sikerüljön. 36 gyermek egy U19-es és két U13-as csapat és 7 felnőtt utazott a buszon. Jó hangulatú volt az út minden viszontagság ellenére, de számomra ez jelentette az izgalmakat nyilván ezt megélni akkor nehéz volt de így vissza gondolva és átgondolva ez adta a sava borsát az egésznek, nem szokványos út volt, a szerencse a szerencsétlenségben hogy megtudtuk tekinteni a szombathelyi haladás stadionját Halmosi Péter segítségével aki nagyon közvetlen és jó indulatúan segített nekünk mindenben és általa belátást tudtunk nyerni ebbe a remek szentélybe.

Hajnalban érkeztünk meg a klagenfurti stadionba, ahogyan az illik izgalmak előzték meg ezt is, de álltuk a sarat, még aznap játszottuk első mérkőzéseinket.Közben megtekintettük a méltán híres Wörthi tavat ahol a lányok fürdeni is tudtak és csodás környezetben egy kicsit ki tudtak kapcsolni. A Torna szervezői minden igényt kielégítettek, több ételből, italból, szórakozási lehetőségek közül tudtak választani a lányok.

FC Hatvan2- Kelen SC 6:1 (magyar)
Remek előjelek, remek kezdés ez meg adta a torna hangulatát.
Jó teljesítmények jellemezték a mérkőzést, szép támadások, védések, lövések, gólok.

FC Hatvan2- Tsv Haarbach 1:4 (német)
Szoros mérkőzésre számítottunk sajnos az is lett, ide-oda támadások amiből mi jöttünk ki vesztesen. Mi elhibáztuk a helyzeteket ők berúgták.

FC Hatvan2- FC Wiesendangen 1:5 (svájc)
A csoport legerősebb csapatávál játszottunk ahol sajnos nem sok esélyünk volt így a csoport 3. helyén végeztünk.

FC Hatvan1- PA ALL Stars 0:2 (amerikai)
0:0 első félidő után ziccerlabdát hibáztunk az ellenfél pedig egy pontrugás után megszerezte a vezetést utána pedig egy szép támadás végén a győzelmet, de a lányok mindent megtettek.

FC Hatvan1- Haladás Viktória 0:6 (magyar)
A csoport legerősebb csapatával szemben nem tudtunk mit kezdeni és képzett játékosaikkal de a lányok ennek ellenére is hajtottak de így legalább tudjuk miben kell még fejlődnünk.

FC Hatvan1- DFC Leoben 1:3 (osztrák)
Fizikálisan erősebb ellenfelünk nem tudott velünk mit kezdeni csapatszinten, jól védekeztünk de több egyéni hiba után végül vereséget szenvedtünk, így a csoport 4. helyét értük el.

Következtek a helyosztók:
5. helyért FC Hatvan2- PA ALL Stars 1:3
Próbáltuk úgy összerakni a csapatokat hogy mind két csapatunk győzelemmel hagyja el a pályát, de ez rossz döntésnek bizonyult játékban egyenrangú ellenfelei voltunk az amerikaiknak de a gólokat ők lőtték.

7. helyért FC Hatvan1- Kelen SC 1:3
1:0 vezetésünknél nem tudtuk bevinni a kegyelemdöfést így ellenfelünk feléledt és végül ők nyerték meg a mérkőzést.

Minden mérkőzésen úgy mentünk fel mi fogjuk megnyerni a mérkőzést, lehetett látni a lányokon az elszántságot az, hogy nem tudtuk a mérkőzéseinket megnyerni több összetevője volt, amiből le kell vonni a konzekvenciákat. Nagyon ügyesek, kedvesek, aranyosak voltak lányaink támogassátok Szülök, segítők őket tovább mert ilyen mérkőzéseken tanulják meg a játék minden csínyját bínyját.
Sokat kell még edzeni, tanulni, tapasztalni hogy érett és jó játékosok legyenek.
Ehhez rengetek kitartásra, segítségre van szükségük Mi a klub részéről mondhatom nem csak saját nevemben mindent megfogunk tenni és adni.
Köszönöm az élményeket, sok nevetést, mérkőzéseket és a Szülők segítségét.
Egy klasszikussal zárnám be: Hajrá Foci! Hajrá Gyerekek! Hajrá MI!